Geboortekaartjes & Felicitatie

De mooiste geboortekaartjes en felicitaties

Hoera! Is er een meisje of jongen geboren, een zusje, broertje erbij, kleinkind, een adoptiekindje in het gezin opgenomen of een Hé-er-komt-er-nog-eentje-aan tweeling op de wereld gezet? Bij Greetz vind je leuke, lieve en grappige felicitatiekaarten van bijvoorbeeld Petit Konijn waarmee je een geboorte, zwangerschap of adoptie viert. Ook kun je er natuurlijk zelf je geboortekaartjes maken waarmee je een geboorte aankondigt, eventueel met een eigen foto van de nieuwe baby. Kies uit de leukste ontwerpen die je naar eigen smaak kunt aanvullen met je eigen tekst en natuurlijk de naam van de baby.

Catchy Images - Geboortekaart - met naam
Geboorte kaart - Paperclip - Kleinkind
Greetz - Geboortekaart - met naam
Paperclip - Geboortekaart - foto
Kleine Twinkeltjes - Geboortekaart - panda
Blond Amsterdam - Geboortekaart - tweeling
Greetz - Geboortekaart - ooievaar - tweeling
Felt Studios - Geboortekaart - pinguins - met naam
Paperclip - Geboortekaart - hertje
Funny Side Up - Geboorte jongen - Schip
Bright Spot - Geboortekaart - kleinzoon
Greetz - Geboortekaart - Regenboogkindje
Paperclip - Geboortekaart - handen
Doodles - Geboortekaart - tweeling - beer
Greetz - Geboorte felicitatie - Met naam van baby
Greetz - Geboortekaart - maan
Doodles - Geboortekaart - opa en oma
Geboorte - Paperclip - Kleinkind

Producten per pagina:
Sortering:

Geboortekaartje met proefdruk

Greetz Geboortekaartjes & felicitatieZie je een geboortekaartje dat bij jou past? Al voor de geboorte kun je natuurlijk nadenken over de tekst. Wil je een foto van je nieuwe kindje op het kaartje, dan telt elke dag nadat je de foto hebt kunnen maken. Om er zeker van te zijn dat jouw geboortekaartje precies zo is als jij het voor je had gezien, kun je een gratis proef geboortekaartje bestellen. En omdat je haast hebt met een geboortekaartje wordt het snel verzonden: Maak je proefkaartje voor 18:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden. Zo kun je op je gemak thuis beoordelen of je geboortekaartje helemaal naar wens is, of dat je toch nog wat wilt veranderen.

Ben je tevreden met de proefdruk? Dan kun je er voor kiezen om je geboortekaartje direct te laten versturen of om alle kaartjes als pakketje inclusief postzegels thuis te laten bezorgen. Zo kun je op je gemak de kaartjes zelf van een adres voorzien en versturen. Tip: