Geboorte Felicitatie

Geboorte Felicitatie wenskaarten

Hoera, er is een kindje geboren! Of misschien wel twee 🙂 of drie 😮 Dat vraagt om een sprankelende geboorte felicitatie. Het liefst zou je natuurlijk direct naar de mama en papa of alleen mama of mama’s of papa’s willen spurten. Om die prachtige kleine boreling te bekijken en natuurlijk iedereen de allerbeste wensen over te brengen. Maar dat is niet altijd verstandig. Het kersverse kindje heeft rust nodig, net als mama. Dus je bijt op je tanden, maant jezelf tot kalmte en kiest hier uit een van de geweldige, humoristische, superlieve felicitatiekaartjes. Zo geef je ze nog een paar dagen, maar dan sta jij echt met je hobbelpaard of een van die andere kraamcadeautjes op de stoep. Hou me maar eens tegen!

Zwanger! Bijna Geboorte Felicitatie

En nu weet je het zeker: ze is zwanger ❤️ Dat vraagt om een geboorte felicitatie kaartje waarmee je de moeder in spé feliciteert met haar zwangerschap. Van schattige felicitatiekaartjes tot kleine plagerijtjes; grappige muziekkaarten met babygehuil. Er zijn een heleboel verschillende kaarten waarmee je haar de allerbeste wensen overbrengt. Heb je zelf al eens een zwangerschap doorlopen, dan kun je ook je tips kwijt.

Gender Reveal

Wat wordt het, wat wordt het? Veel aanstaande ouders houden het spannend tot uur U, maar er zijn ook koppeltjes die er veel plezier aan beleven met een gezellig feestje het geslacht van hun aanstaande koter te onthullen. Een Gender Reveal Party dus. Dus of het nu een meisje of een jongetje wordt, het is tijd voor een feestje!