Stuur een Houten Wenskaart

Houten Hartenwens

Houten wenskaartenLaat het weten met… een houten wenskaart! Stuur een Hartenwens – een wegwijzer, diner plate of houten hart met daarop jouw gegraveerde persoonlijke wens. Voor een geboorte, verjaardag, als liefdesverklaring ♥ of gewoon zomaar. Omdat iemand wel een origineel hart onder de riem kan gebruiken.

Een welgemeende hartenwens

Voor welke gelegenheid dan ook, een boodschap is altijd zoveel mooier wanneer deze echt persoonlijk is. Op een te personaliseren houten wenskaart kun je zelf een boodschap of naam laten graveren. Of je laat je in je keuze leiden door een van de voorbeelden, elk passend voor de gelegenheid. Of het nu een jubileum, afscheid van een collega, pensioen of verjaardag is. Wie stuur jij jouw hartenwens?

Houten Wenskaart

Maak je wens nog gezelliger en kies jouw favoriete en duurzame houten wenskaart. Ook kun je kiezen voor de leuke houten Hoerapakketten die precies in de brievenbus passen. Een vrolijk bosje droogbloemen of verse rozen met een blank houten hoera-plankje, een slinger in combinatie met kleurrijke droogbloemen is een feestelijke verrassing! Doordat de bloemen gedroogd zijn, kan de ontvanger er nog jarenlang van genieten.

Foto op Hout

Een andere mooie toepassing van hout is een foto op hout. Je favoriete foto, gedrukt op dun berkenplex hout, een houtsoort die zo goed als vrij is van knoesten en een warme uitstraling heeft. De structuur van dit hout komt op een prachtige manier terug in je foto. Je kunt deze foto op hout ophangen of neerzetten met een optionele kaarthouder.