Champagne per Post

Champagne per post

Champagne thuisbezorgenEen feestelijke gebeurtenis vraagt om een feestelijke fles champagne, cava of mousserende wijn! Greetz, De Bloemist en De Bijenkorf maken het cadeau geven van een goede fles champagne of cava van Moët et Chandon, Veuve Cliquot, Taitinger, Laurent-Perrier of Dom Perignon uiterst gemakkelijk. Als je voor 22.00 uur je bestelling plaatst, kan de fles bubbels van jouw keuze de volgende werkdag worden bezorgd. Natuurlijk op een passende wijze verpakt en voorzien van jouw persoonlijke gelukwens. Ook is het bij Greetz mogelijk om de fles te voorzien van een eigen etiket en verstuur je een verrassend verpakt fles bubbels binnen 24 uur in heel Nederland.

Feestelijke Champagne met eigen Etiket

De mooiste champagnes en een snelle verzendservice, desgewenst met een zelf ontworpen etiket op de fles, een exclusieve geschenkverpakking en flûtes.

Cava Brut | met eigen tekst
Cava Brut | 750 ml
Cava Brut | met eigen ontwerp

Franse Champagne? Uiteraard!

Champagneglas

Altijd tijd voor bubbels!

De naam champagne komt van Champagne, de streek in Frankrijk waar deze sterk koolzuurhoudende  – vandaar de naam bubbeltjeswijn of bubbels – wijn wordt geproduceerd. Franse champagne is een dubbele benaming, want deze komt dus alleen uit Frankrijk! De meeste champagnes worden gemaakt van een mengsel van de Chardonnay, Pinot noir en Pinot meunier druif. Er zijn behoorlijke prijsverschillen in champagnes , dit heeft onder andere te maken met de kwaliteit van de druiven, de persing en tijd van rijping. Staat er een jaartal op de fles, dan heeft de champagne – minimaal – 3 jaar lang gerijpt en zo zijn unieke bouquet ontwikkeld. Een champagne zonder jaartal heeft gedurende een periode minstens 15 maanden liggen rusten om op smaak te komen.

Champagne in productie kelder

Rustende champagneflessen

Bij ons is ook de roze of rosé champagne erg geliefd. Rosé champagne wordt op meerdere wijze geproduceerd; of door een rosé een extra gistingsproces te laten ondergaan of door een rode likeur toe te voegen aan de witte champagne. Men kan eerst een gewone stille rosé maken (zoals dat elders in Frankrijk ook gebeurt) en deze vervolgens de tweede gisting op de fles laten ondergaan. Een andere methode is om een mix van rode wijn, suiker en geselecteerde gisten toe te voegen. Hoe meer van deze liqueur de tirage wordt toegevoegd, des te zoeter de drank zal uitvallen.

Vendôme | Alcoholvrije champagne
De Perrière | Brut Chardonnay 750 ml
Prosecco Frizzante | 750 ml
Cava Brut | 750 ml
Prosecco Frizzante | met eigen naam
Cava Brut | met eigen naam
Cava Brut | met eigen namen & datum