Feest Pruiken & Haarstukken

Feestpruiken & Haarstukken

Lang haar tot op je billen, een super opvallende neo-kleur haar of een Afro-pruik? Zoek je een pruik, haarstuk, baard of snor voor een themafeest, rollenspel, voor een verkleedpartij? Het klapstuk op je outfit met carnaval of een goede pruik voor een rol in een toneelstuk. Hier vind je meer dan 400 dames- heren en kinderpruiken in allerlei haarlengtes, haarsoorten en haarkleuren voor elke gelegenheid en natuurlijk je carnavalskostuum 🥳 Van carnavalspruik tot indianentooi, van flower-power, disco- en hippiepruik tot verleidelijk blonde vlechten, hier vind je wat je zoekt! Alle pruiken zijn uit voorraad leverbaar en over het algemeen binnen 24 uur bij je thuisbezorgd.

Blonde disco pruik met pony -
Zwarte punk pruik met spikes -
Zwarte heksen pruik 1 meter lang -
Zwarte kroes haar verkleed pruik -
Clown verkleed set gekleurde pruik met bolhoed rood -
Lurex folie dames verkleed pruik rood -
Turquoise pruik met krullen -
Dames pruik zwart krullend haar -
Verstelbare pieten pruik met krulletjes bruin -
Jezus pruik met baard bruin -
Blonde Dolly parton Look-a-like country pruik voor dames -
Priester verkleed pruik met kale kruin -
Korte zwart/grijze pruik met golvend haar voor heren -
Zwarte boyband pruik -
Indiaan pruik met hoofdband -
Zwarte popster pruik Gaga -
Geblondeerde afro pruik voor heren -
Zilver/grijze pruik met laagjes voor dames -
Producten per pagina:
Sortering:

Feest Pruiken en haarstukken voor elk feest

Pruiken voor elk FeestjeZuurstokroze krullen, blonde staartjes, een punker hanenkam of stoere piratenpruik. Maak de lol nog groter met een clownspruik, zwarte pietenpruik of een kale kop haarstuk. Maak jezelf bijna onherkenbaar met zilverkleurige haren, gitzwart haar voor gothics, hoge pruiken en Marilyn Monroe kapsels voor drag queens. Of kies voor rasta dreadlocks en pruiken voor holbewoners of een torenhoge Versailles pruik. Allemaal de kroon op je metamorfose en uit voorraad leverbaar!

Ook voor plaksnorren, kale knarren, baarden, feestwimpers en wenkbrauwen kun je kiezen uit een grote collectie. Zo transformeer je jezelf tot een compleet ander persoon en kun je ongestoord en bijna anoniem je feestje vieren, joepie! Want als je het doet, dan doe je het goed natuurlijk 🥳