Brievenbusbloemen

BrievenbusbloemenBloemen voor door de Brievenbus Bloompost biedt al vanaf € 12,99 échte verse bloemen, verpakt in een feestelijk plat pakketje dat gewoon door de brievenbus kan. Echte brievenbusbloemen dus, weer eens wat anders als alleen een kaartje! De speciale verpakking zorgt ervoor dat de bloemen gegarandeerd 9 dagen mooi blijven. Handig wanneer je een bedankje wilt sturen aan iemand die niet vaak thuis is, want de bezorging van je bosje bloemen lukt zo altijd. En voor 22.00 uur besteld, de volgende dag in huis.


Meer brievenbuscadeaus vind je bij Greetz, Bol.com, YourSurprise en Bloompost.

Brievenbusbloemen – Bos Rozen mét vaas

Brievenbusbloemen met opvouwbare vaasDe bloemen worden dagelijks gekocht bij de kweker en verpakt in speciale folie, zodat ze langere tijd mooi blijven en in een luxe cadeauverpakking verzonden. Afhankelijk van het moment van het jaar zijn er verschillende bloemen. Het hele jaar kun je rozen versturen als brievenbusbloemen en tijdens het seizoen tulpen. Diverse brievenbusrozen zijn fairtrade en voorzien van het Fair Flowers Fair Plants keurmerk.
Wil je je cadeautje of bedankje helemaal compleet maken? Je kunt je rozen inclusief opvouwbare vaas laten bezorgen op elk willekeurig adres in Nederland. Dit is dus inclusief de kosten voor verzending via PostNL.

Brievenbusbloemen - altijd thuisbezorgd

 

Stuur een Hangvaasje

Brievenbusbloemen in HangvaasjeWil je een compleet en trendy boeketje versturen dat zich op een unieke manier presenteert? Je bloemen komen helemaal tot zijn recht in een Bloomini Hangvaasje, een glazen handgeblazen vaasje inclusief rood-wit bevestigingstouwtje, dat je  in een wip op kunt hangen. Hang het bloemencadeau in zijn hangvaasje aan een bureaulamp, keukenkastje of gordijnrail, zodat je er overal van kunt genieten. 2 Hangvaasjes inclusief bloemen kosten € 13,99, excl. € 3,99 verzending en deze Bloomini’s worden net als de andere brievenbusbloemen gewoon in de brievenbus bezorgd.

Een Compleet Rozenpakketje

De mooiste rozen als BrievenbusbloemenJe hebt niet altijd een echte reden nodig om iemand eens flink te verwennen. Pak nog eens extra uit met een mooi op elkaar afgestemd pakketje brievenbusbloemen en stuur bijvoorbeeld een dozijn mooie lichtroze rozen in bijpassend cadeauverpakking, een feestelijke rozenkaart, heerlijke chocolade of een handige bloemensnijder waarmee je eenvoudig in één keer rozen en andere bloemen schuin afsnijdt. Laat je inspireren!

4 Glazen vaasjes met bloemen & pauwenveer

BloompartyExotisch en verrassend: de Bloomparty brievenbusbloemen!  Vier glazen vaasjes in een mooie houten standaard, gevuld met een fraaie combinatie van Gerst, Veronica (ereprijs), Distel en Ornitogalum (vogelmelk), direct van de kweker samen met een prachtige pauwenveer om het af te maken. Schrijf je wenskaart en stuur de Bloomparty op elk gewenst moment naar de gelukkige ontvanger, want ook dit pakketje past gewoon door de brievenbus! Deze brievenbusbloemen kosten € 17,99 excl. € 3,99 verzendkosten.