Brievenbusbloemen

BrievenbusbloemenBloemen voor door de Brievenbus Bloompost biedt al vanaf vanaf € 12,99 échte verse bloemen, verpakt in een feestelijk plat pakketje dat gewoon door de brievenbus kan. Echte brievenbusbloemen dus, weer eens wat anders als een alleen kaartje! De speciale verpakking zorgt ervoor dat de bloemen gegarandeerd 9 dagen mooi blijven. Handig wanneer je een bedankje wilt sturen aan iemand die niet vaak thuis is, want de bezorging van je bosje bloemen lukt zo altijd. En voor 22.00 uur besteld, de volgende dag in huis.

Meer brievenbuscadeaus vind je bij Greetz, Bol.com, YourSurprise en Bloompost.

Brievenbuscadeau - Zaden 'Hoera!'
Brievenbuscadeautje - Zakje Geluk
Brievenbusbloemen - Bij- en Vlindermix Zaden
Brievenbus Bloemenpuzzel 1.000 Stukjes
Brievenbuscadeau Rituals - Hand Care Favourites
Brievenbus Plantenpuzzel 1.000 Stukjes
Brievenbuscadeau - Zaaibommetjes
Brievenbusbloemen - Bos gemengde rozen
Olijfboompje in Pot Brievenbuscadeau
Brievenbusbloemen - Bos rode rozen
Brievenbusbloemen - Bos witte rozen
Brievenbusbloemen - Tulpen Pastel
Brievenbusbloemen - Tulpen Gemengd
Brievenbuscadeau - Theemoment
Brievenbusbloemen - Pretty Pink
Paradijsvogelbloem Brievenbusplantje
BloomWoody
Brievenbusbloemen - Bos roze rozen
Brievenbus Luchtplantjes
Brievenbusbloemen - Bloomposy Pastel
Brievenbusbloemen - Bloomposy Droogbloemen
Brievenbuscadeau Rituals - Ultimate Handcare Collection
Brievenbusbloemen - Freesia's Happy Breeze
Bloomini's
Bloomplantler Spring
Bloomemory Droogbloemen met Kaars
Aloë Vera in Pot
Brievenbusbloemen - White Wonder
Brievenbusbloemen - Sweety
BloomLove
Bloomemory Droogbloemen
Brievenbusbloemen - Voorjaarsboeket
Bloom of the Rings Groen
LichtPlantje
Bloomemory Baby
Brievenbuscadeau - Zen Again

0 1 volgende

Producten per pagina:
Sortering:

Brievenbusbloemen – Bos Rozen mét vaas

Brievenbusbloemen met opvouwbare vaasDe bloemen worden dagelijks gekocht bij de kweker en verpakt in speciale folie, zodat ze langere tijd mooi blijven en in een luxe cadeauverpakking verzonden. Afhankelijk van het moment van het jaar zijn er verschillende bloemen. Het hele jaar kun je rozen versturen als brievenbusbloemen en tijdens het seizoen tulpen. Diverse brievenbusrozen zijn fairtrade en voorzien van het Fair Flowers Fair Plants keurmerk.

Wil je je cadeautje of bedankje helemaal compleet maken? Je kunt je rozen inclusief opvouwbare vaas laten bezorgen op elk willekeurig adres in Nederland. Dit is dus inclusief de kosten voor verzending via PostNL.

Brievenbusbloemen - altijd thuisbezorgd

Stuur een Hangvaasje

Brievenbusbloemen in HangvaasjeWil je een compleet en trendy boeketje versturen dat zich op een unieke manier presenteert? Je bloemen komen helemaal tot zijn recht in een Bloomini Hangvaasje, een glazen handgeblazen vaasje inclusief rood-wit bevestigingstouwtje, dat je  in een wip op kunt hangen. Hang het bloemencadeau in zijn hangvaasje aan een bureaulamp, keukenkastje of gordijnrail, zodat je er overal van kunt genieten. 2 Hangvaasjes inclusief bloemen kosten € 13,95, excl. € 3,95 verzending en deze Bloomini’s worden net als de andere brievenbusbloemen gewoon in de brievenbus bezorgd.

Een Compleet Rozenpakketje

De mooiste rozen als BrievenbusbloemenJe hebt niet altijd een echte reden nodig om iemand eens flink te verwennen. Pak nog eens extra uit met een mooi op elkaar afgestemd pakketje brievenbusbloemen en stuur bijvoorbeeld een dozijn mooie lichtroze rozen in bijpassend cadeauverpakking, een feestelijke rozenkaart, heerlijke chocolade of een handige bloemensnijder waarmee je eenvoudig in één keer rozen en andere bloemen schuin afsnijdt. Laat je inspireren!

4 Glazen vaasjes met bloemen & pauwenveer

BloompartyExotisch en verrassend: de Bloomparty brievenbusbloemen!  Vier glazen vaasjes in een mooie houten standaard, gevuld met een fraaie combinatie van Gerst, Veronica (ereprijs), Distel en Ornitogalum (vogelmelk), direct van de kweker samen met een prachtige pauwenveer om het af te maken. Schrijf je wenskaart en stuur de Bloomparty op elk gewenst moment naar de gelukkige ontvanger, want ook dit pakketje past gewoon door de brievenbus! Deze brievenbusbloemen kosten € 17,95 excl. € 3,95 verzendkosten.