Tegeltje met Spreuk

Tegeltje met eigen spreukEen originele tegeltjeswijsheid op een jawel tegeltje of een geintje voor een collega; bij Tegeltjes hebben ze tientallen keramieken tegeltjes met kant-en-klare spreuken. Tegeltjes waar je je eigen foto op af kunt drukken of tegeltjes met delfts blauw, barokke en Oudhollandse ornamenten waar je je fantasie op los kunt laten. Vanaf € 7,95 ontwerp je je eigen tegeltje en wordt jouw creatie vakkundig afgebakken, indien gewenst van een ophangsysteem, standaardje of tegellijst voorzien en over het algemeen binnen één werkdag verzonden.

Hollandse kunst 20x15cm
Tegel 15 x 20 cm
Spreuktegel - Stil zijn in de klas andere kinderen willen ook slapen
Huwelijk tegeltje
Delfts Blauw tegeltje
Delfts Blauw tegeltje met foto

0 1 2 3 4 5 6 volgende

Producten per pagina:
Sortering:

Keramieken of Natuurstenen Tegeltje

Huwelijk, feestje of verjaardag? Met een keramieken of natuurstenen achtergrond tegeltje geef je een origineel cadeau. Leuk het tegeltje op met een foto, die je in full colour of desgewenst ook in het originele delfts blauw kunt laten afdrukken. Maak het zo gek als je zelf wilt, want elke tekst past op een tegeltje. Heb je veel te vertellen dan wordt het lettertype verkleind. Zo past het mooi in het tegeltje. Je tegeltje kan gewoon door de brievenbus. Je hoeft er dus niet voor thuis te blijven. Succes verzekerd!

Tegeltjeswijsheid

Tegeltjeswijsheid, die kleine pareltjes van levensadvies en humor die je in keukens en badkamers ziet, zijn als de Instagram-citaten van het echte leven. Ze geven bondige, wijze lessen of grappige inzichten in het dagelijks bestaan. Van Durf te domen en Werken is leuk maar het moet geen gewoonte worden tot Lachen is het beste medicijn. Even een snelle blik erop en je hebt direct een snelle dosis inspiratie tijdens je ochtendroutine. Deze tegeltjes zijn als vriendelijke herinneringen aan hoe het leven soms moet worden benaderd. Met een knipoog, een grijns en een dosis nuchtere wijsheid.

Je fleurt je huis direct op met vleugje positiviteit en karakter met zo’n kneuterig tegeltje met een leuke, vrolijke en inspirerende spreuk.  Deze kleine tegeltjes dienen als dagelijkse herinnering aan wat echt belangrijk is in het leven. Je raakt geïnspireerd en gemotiveerd. Ook zijn ze een super leuk cadeautje voor vrienden en familie, omdat ze een boodschap van liefde en hoop overbrengen.