BestelTaart

BestelTaart - Gebajes, taart en cupcakes verzenden

vruchtentaartBestelTaart is gespecialiseerd in het supersnel maken en gekoeld bezorgen van taarten, cupcakes en gebak in heel Nederland. Jouw kindertaart, vlaai, cupcakes, brownies of ander lekkers wordt in heel Nederland bezorgd. Heeft een taarteter een allergie? Dat kun je eenvoudig aangeven in het keuzemenu. Natuurlijk kunnen de taarten worden voorzien van fullcolour (bedrijfs)logo’s, afbeeldingen of tekst inclusief kaartje. Voor iedereen die iets te vieren heeft!


BestelTaart – Verse taart tijdens koffietijd

gefelicitaart

Bestel ook Cupcakes & Brownies

Alles wordt ambachtelijk in de bakkerij vervaardigd en altijd volgens traditioneel recept. Dat proef je! Als je op werkdagen voor 17:00 bestelt, kan de volgende dag worden bezorgd, binnen het door jou gewenste tijdsvenster in de vroege morgen tot de namiddag. Je kunt ook meerdere taarten op verschillende adressen laten afleveren. Vanzelfsprekend kunnen zij een taart als verrassing laten bezorgen. Als je dat wenst, kan dat zelfs anoniem. Naast taarten kun je bij deze online taartenbakker ook chocola, muffins, tompouces, cakejes, luxe petit-fours bestellen. Ook afhalen op diverse locaties behoort tot de mogelijkheden.

Kindertaarten

gefelicitaart

De liefste prinses geef je een Prinsessentaart

Van de liefste beschuit-met-muisjes taarten voor pasgeboren baby’s en hun trotse ouders tot Prinsessentaarten als ultieme ‘kers op de taart’ voor een kleine jongedame. Versierd met eetbare diamanten en gouden, zilveren en roze sterren. En natuurlijk de niet te versmaden slagroomtaarten, optimaal versierd en van kaarsjes opgetuigde verjaardagstaart waar het jarige kind flink op mag blazen én van mag smikkelen. Met BestelTaart slaagt een kinderfeestje geboortefeest altijd helemaal!

Lekkers per post via BestelTaart

Chocolade met foto of logo bij Gefelicitaart

Chocolade met foto of logo

Altijd een geliefd cadeautje of leuke attentie: een brievenbuscadeautje met cake, hazelnoot brownies en nog veel meer heerlijke gebakjes en cupcakes. Of geef een DIY taart cadeau! BestelTaart bezorgt jouw taart en gebak door heel Nederland. Tevens verzorgt BestelTaart chocoladetelegrammen, kleine chocolaatjes met logo en fotopuzzels van chocolade.