Legpuzzels

Leuke Legpuzzels - Puzzelen voor Groot & Klein

Legpuzzels voor iedereen van 8 tot 88 🙂 Niks zo fijn om je gedachten te verzetten als een nieuwe legpuzzel! Kleine of grote stukjes, tekeningen, foto’s van landschappen of de prethumor van Jan van Haasteren en de Mystery puzzels van WasGij. Voor de puzzelfanaat die het allemaal al eens gezien en gedaan heeft zijn er de tjongejonge dat valt niet mee Jan van Haasteren Expert puzzels. Ga daar maar eens aan staan!

Legpuzzels plezier

Puzzelbakjes - hulpje tijdens het puzzelenDe mooiste legpuzzels van Jumbo en Ravensburger met je favoriete Disney figuren, Nijntjepuzzels voor de allerkleinsten, de Destiny WasGij puzzels waarbij je naar aanleiding van het plaatje moet bedenken hoe de hoofdrolspelers er in de toekomst bij zullen lopen of prachtige landschaps- en dierenpuzzels waarvan je uren lang plezier zult hebben. Een prachtcadeau voor jong en oud! De keuze is groot en de prijzen vaak uiterst concurrerend, dus kies hier jouw favoriete jigsaw legpuzzel uit. Ook verkrijgbaar als brievenbuscadeau.

Legpuzzels maken vraagt om een beetje doorzettingsvermogen. Wij beginnen graag met de rand, dan heb je lekker snel resultaat. Bij een grote puzzel kun je daarna de verschillende puzzelstukjes gaan sorteren op kleur of patroontje.  En dan die saaie blauwe lucht! Meestal blijft die open tot op het eind 😉 Maar puzzelen is ook ergens goed voor. Je zet je grijze cellen in beweging tijdens het zoeken, je bent bezig met oplossingen te vinden door te proberen én te analyseren. En zoals altijd met en legpuzzel: de aanhouder wint!