Bedankkaarten

Bedankkaartje versturen

Dankjewel, thanks of een virtuele 💋 pakkerd; maak iemand blij met een van deze bedankkaarten! Voor die onverwachte hulp wanneer je het echt nodig hebt, de lieve buren die je plantjes water geven tijdens vakantie, een spontane lift of iemand die bij nacht en ontij klaar voor je staat: met een mooi bedankkaartje laat je zien dat je het fijn vindt dat ze er voor je zijn. En moet je deze keer echt héél erg bedankt zeggen, dan stuur je er gewoon 2 🙂 Dankjewel!

Petit Konijn - Bedankkaart - met aanpasbare naam
Bedankkaart - Blond Amsterdam - Illustratie
Blond Amsterdam - Bedankkaart - illustratie
Greetz - Bedankkaart - fotokaart met naam
IKPAKJEIN - Bedankkaart - Super bedankt
Bedankkaartjes - Blond Amsterdam - Hart
IKPAKJEIN - Bedankkaart - Jullie zijn geweldig
Bedankkaart - Blond Amsterdam - Illustratie
Greetz - Bedankkaart - papa en mama
Photoflash - Bedankkaart - cupcake
Greetz - Bedankkaart - vogels
Letters by Julia - Bedankkaart - foto
Bedankkaartje- Tsjip - Hip - Roze - Toekan
Pigment - Bedankkaart - met naam
Paperlink - Bedankkaart - bloemen - met naam
Okey Dokey design - Bedankkaart - met naam
Papercute - Bedankkaart - super bedankt
Letters by Julia - Bedankkaart - foto

0 1 2 3 4 5 volgende

Producten per pagina:
Sortering:

Stuur een bedankje

Mooie, lieve en vrolijke bedankkaarten van Maan Amsterdam, Partizzle, Blond Amsterdam, Studio Pets, TMS of maak zelf een strakke dankkaart met eigen foto of logo kaart voor een zakelijke relatie; voor elke gelegenheid is er een passend kaartje. Zeg dankjewel aan de gasten op je huwelijk of een gezellige avond. Zo wordt een bedankkaartje een echte verrassing! Wil je echt bedanken, dan kun je ook een klein bloemetje meesturen zodat er een heel dank-je-wel pakketje op de mat ploft.

€3,19
op voorraad
Kaartje2go.nl

Van bedankkaarten tot bloemetjes

Bedankkaarten voor je mooiste bedankjeEr zijn veel momenten waarop het een heel goed idee is iemand (extra) te bedanken. Allereerst, na speciale gebeurtenissen zoals bruiloften, verjaardagsfeestjes of babyshowers, is het een must. Het laat niet alleen waardering zien voor het ontvangen van mooie cadeaus, maar ook voor de aanwezigheid en steun van de mensen die je lief zijn op zo’n belangrijke dag.

Ook na ontvangen attenties, groot of klein, is een bedankkaartje op zijn plaats. Of het nu een handgeschreven briefje is voor een attent bloemetje, een lief cadeautje of gewoon een vriendelijke daad. Je laat zien dat je blij bent met iemand en het op die manier tonen van dankbaarheid versterkt de banden en verspreidt positieve vibes.

Na een sollicitatiegesprek is het ook slim om een bedankkaartje te sturen. Het toont niet alleen professionele hoffelijkheid, maar laat ook zien dat je de tijd en moeite van de interviewer waardeert. Het kan het verschil maken tussen een gewone sollicitant en een onvergetelijke indruk achterlaten.

Ten slotte, bij het ontvangen van steun tijdens moeilijke tijden, zoals bij ziekte of verlies, is het sturen van een bedankkaart een hele goede manier om te laten weten dat de steun op prijs wordt gesteld en helpt om de last te verzachten.

Of het nu voor grote momenten of kleine vriendelijkheden is, een bedankkaart komt altijd goed aan. Het is een tijdloze uiting van dankbaarheid waarmee je de ontvanger blij maakt, vaak meer dan je zelf misschien denkt. Kies uit een van deze mooie bedankkaarten jouw favoriet en schrijven maar!