Duurzame Boeketten & Planten

eBloom Duurzame Bloemen en Planten

Houd jouw ecologische footprint zo klein mogelijk met deze duurzame boeketten, brievenbusbloemen en planten van eBloom! Biologisch-ecologisch geteeld en opgekweekt onder ideale omstandigheden die de minste afval en schadelijke bijproducten garanderen en verpakt in papier dat 100% is gemaakt van bloemenafval. Daar worden bijtjes šŸ blij van!

Iedere donderdag en vrijdag vind je op de site de No Waste Friday bloembossen. Een fikse bos verschillende bloemen die hierdoor niet in de kliko verdwijnen. Van te voren weet je niet wat je krijgt, en de bloemen moeten zelf worden geschikt tot een mooi boeket of bos. Zo werk je mee om verspilling tegen te gaan, het is bijna een online plukbosĀ  šŸ™‚ #zerowaste #happybees

Brievenbusrozen Miss Piggy
Brievenbusbloemen Rozen Mix
Brievenbusboeket Knus
Brievenbusboeket Lief
Brievenbusboeket Iris
Stijlvol Plukboeket
Plukboeket Fris Wit
Vrolijk Plukboeket
Leve de Liefde Plukboeket
Zacht & Zoet Plukboeket
Clusia in trendy emmer
Olifantsoor in houten pot
Verrassingsboeket
Dikke Mik incl. pot
Stijlvol Plukboeket met Vaas
Vrolijk Veldboeket
Pioenrozen Mix
Leve de Liefde Veldboeket

0 1 volgende

Producten per pagina:
Sortering:

eā€¢bee – Met zorg voor de bijen

Rondom het uiterst duurzame eBloom bedrijfspand op Green Park Aalsmeer vind je een bijenhotel, meerdere insectenhotels en een heus bijenvolk van ruim 30.000 bijen. De eigen eBloom imker Lieke houdt het welzijn van de bijen nauwlettend in de gaten. Met het eā€¢bee programma wordt het eigen bijenvolk ondersteund, gezorgd voor nieuwe volken en bloemenveldjes gefaciliteerd. Om dit te bereiken wordt per verkocht boeket een klein bedrag gereserveerd. Zo kan iedereen op een natuurlijke manier zijn steentje bijdragen aan dit mooie en belangrijke initiatief!