Duurzame Boeketten & Planten

eBloom Duurzame Bloemen en Planten

Houd jouw ecologische footprint zo klein mogelijk met deze duurzame boeketten, brievenbusbloemen en planten. Biologisch-ecologisch geteeld en opgekweekt onder ideale omstandigheden die de minste afval en schadelijke bijproducten garanderen en verpakt in papier dat 100% is gemaakt van bloemenafval. Daar worden bijtjes 🐝 blij van!

Iedere donderdag en vrijdag vind jede No Waste Friday bloembossen. Een fikse bos verschillende bloemen die hierdoor niet in de kliko verdwijnen. Van te voren weet je niet wat je krijgt, en de bloemen moeten zelf worden geschikt tot een mooi boeket of bos. Zo werk je mee om verspilling tegen te gaan, het is bijna een online plukbos  🙂 #zerowaste #happybees

Stijlvol
Losse witte rozen
Geboorteboeket blauw
Ik denk aan je
Bruisend
Losse roze rozen
Fleurop boeket Bloemenweelde
Herfst in je vaas
Waanzinnig wit
Subliem
Warme herfst
Kleurexplosie
Blij met jou
Liefdevol
Najaarsweelde
Puur najaar
Witte orchidee incl. pot
Feestelijk roze

Producten per pagina:
Sortering:

e•bee – Met zorg voor de bijen

Rondom het uiterst duurzame eBloom bedrijfspand op Green Park Aalsmeer vind je een bijenhotel, meerdere insectenhotels en een heus bijenvolk van ruim 30.000 bijen. De eigen eBloom imker Lieke houdt het welzijn van de bijen nauwlettend in de gaten. Met het e•bee programma wordt het eigen bijenvolk ondersteund, gezorgd voor nieuwe volken en bloemenveldjes gefaciliteerd. Om dit te bereiken wordt per verkocht boeket een klein bedrag gereserveerd. Zo kan iedereen op een natuurlijke manier zijn steentje bijdragen aan dit mooie en belangrijke initiatief!