Ontbijtje op bed

Ontbijtje op Bed

Wat is er nou lekkerder dan een ontbijtje op bed? Vers broodje, zachtgekookt ei, sinaasappelsapje en een roosje in een vaas op het dienblad. Heerlijk! Het enige is dat er iemand moet zijn die met zijn of haar blote voeten op het koude zeil richting keuken gaat. Daar de ketel laat koken, de oven aanzwengelt en de juicer aan het persen zet. Of toch niet? Met Ontbijtje Thuis gun je jezelf – of een ander – een zalig ontbijtje op bed, inclusief alle bovengenoemde heerlijkheden.

Relaxen met een Ontbijtje op bed

Ontbijtje op Bed FeestMet een ontbijt op bed begint je dag opperbest. De geur van een versgebakken broodje en verse koffie zweeft door het huis, terwijl je behaaglijk een stukje omhoog komt in je bed en je schikt in de kussens. Het moment waarop je een dienblad vol heerlijkheden op je schoot gezet krijgt, is het ultieme luie feestje. Die eerste slok van de verse koffie, het knisperen van een croissantje, knapperig brood en romige yoghurt smelten samen op je tong. Elk hapje is een moment van puur genot, een symfonie van smaken die de dag op een perfecte toon starten. Ontbijt op bed is niet alleen voedsel voor het lichaam, maar ook een liefdevolle start van de nieuwe dag.

Gezellig Kruimelen met Bubbels

Wat je ook te vieren hebt, met een ontbijtje op bed geef je jezelf of een ander een super verrassend cadeau dat niet snel vergeten wordt. Of je nu een verjaardag, jubileum of bruiloft in het verschiet hebt, de blije ontbijters beginnen hun dag op perfecte wijze. Je kunt naast het ontbijtje natuurlijk ook een heerlijke fles bubbels meesturen of een mooie boeket bloemen. Van Superdeluxe tot vegetarisch ontbijt en van Secretaresse ontbijtje tot een Feestdagen ontbijt. Bij Ontbijtje Thuis vind je jouw gewenste ontbijtje op bed om weg te geven of voor jezelf te bestellen!

Ontbijt Bedtafeltjes

Met een speciaal bedtafeltje of dienblad maak je je ontbijtje op bed nog een stuk gezelliger én makkelijker. Zo zit je er prinsheerlijk bij zonder kruimels in bed. Na het ontbijt je laptop erop en je kunt fantastisch thuiswerken 😉