Beterschapskaarten

Beterschapskaarten sturen

Beterschapskaarten: van een hartgrondige griep, een verstuikte enkel of een klein algemeen dipje tot een langdurig ziekbed; wat je ook mankeert, elke zieke is blij met een beetje aandacht en een beterschapskaartje is zo gestuurd. Wens iemand een spoedig herstel of steek ze een hart onder de riem als ze iets ernstigs onder de leden hebben. Wil je meer doen, dan kun je je beterschapswens altijd versturen in combinatie met een mooi boeket bloemen, een fruitmand of een lekkere verrassing. Heel veel beterschap gewenst!

Beterschapkaart - Greetz - Broer - Foto
Beterschapkaart - Greetz - Zoon
Beterschapkaart - Greetz - Illustratie
Greetz - Beterschapkaart - Zus
Greetz - Beterschapskaart - met aanpasbare naam
Greetz - Beterschapskaart - kikker - zoon
Greetz - Beterschapskaart - smileys
Greetz - Beterschapskaart - madeliefjes
Funny Side Up - Beterschap - Zomers
Funny Side Up - Beterschap - Kopje thee
Bright Spot - Beterschapskaart - fruit
Greetz - Beterschapkaart - biet - positief

0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 volgende

Producten per pagina:
Sortering:

Pakketjes met Beterschapskaarten

BeterschapskaartenMet een pakketje beterschapskaarten in huis of op kantoor zit je nooit zonder. Om een lieve collega collega het beste te wensen of om aan een pannetje soep te hangen voor die zieke buurvrouw. Mooie moderne, lieve en grappige kaartjes om iemand die eventjes of langer is uitgeschakeld het allerbeste te wensen. Dat komt altijd goed aan.

Want iemand die zich niet goed voelt verdient wat extra aandacht en positieve energie. En een warme deken, versgeperst sinaasappelsapje een kopje troostende thee. Een lift naar de dokter of gewoon een paar bevrijdende lachbuien. Van harte beterschap!

Beterschap en Sterkte

Ken je iemand die heel ziek is, dan wil je wel het goede zeggen. De juiste snaar raken, niet te vrolijk maar ook niet te zwaar. Wat zouden wij op een sterkte- of beterschapskaartje zetten?

  • Laat de kracht van liefde en positieve gedachten je omringen in deze moeilijke periode.
  • Ik denk veel aan je in deze voor jou zo moeilijke tijd. Als ik wat voor je kan doen, wat het ook is, zeg het me dan alsjeblieft.
  • Hoe zwaar deze periode ook is, ik weet dat je dit kunt doorstaan. We houden van je.
  • Je bent sterker dan je denkt, maar vraag ook om hulp wanneer je dit kunt gebruiken. Ik sta graag voor je klaar, van een luisterend oor tot het doen van een boodschap. Ik ben er voor je! Houd moed en blijf positief.