Kaartenmapjes

Kaartenmapjes - handig pakketje wenskaarten

Jij een kaartje en jíj een kaartje en jíj een kaartje! Voor iedereen die wel houdt van groot denken én groot sturen hebben we hier wat vrolijke, mooie, stijlvolle en ultramoderne kaartenmapjes, een mooi pakketje wenskaarten,  geselecteerd. Altijd handig om een stapeltje wenskaarten inclusief bijbehorende enveloppen standaard in je la te hebben liggen, dan zit je nooit zonder als iemand de volgende dag écht een kaartje verdient.

Favoriete Kaartenmapjes

Van Vincent van Gogh kunstkaarten en de strakke kaartjes van Maan Amsterdam ,tot de vrolijke en chaotische wenskaarten van Jan van Haasteren en Marius van Dokkum. Er zijn zoveel verschillende kaartenmapjes met verjaardagskaarten, beterschapskaartjes en bedankkaarten te vinden! Kaartenpakketjes met de mooiste kunstkaarten van bekende en onbekende kunstenaars, artistieke bloemenkaarten of de mooiste natuurfoto’s. Fraai opgeborgen in een mooi mapje wachten ze geduldig op verzending.

Fijn om in huis te hebben, want wie vergeet er niet eens een verjaardag of andere belangrijke gebeurtenis. Zo’n nog snel-op-de-bus kaartje is een papieren boodschapper van liefde, vreugde en troost. Het raakt altijd de juiste snaar, want het blijft leuk om te zien dat er aan je gedacht wordt als ontvanger, als er een kaartje op de mat ligt.

Of het nu gaat om verjaardagen, jubilea, kerst of zomaar een vriendelijke groet, een wenskaartje sturen is meer dan alleen maar je groetjes doen. Dus zorg ervoor dat er altijd zo’n leuk kaartenmapje + enveloppen in huis ligt. Het maakt je leven gemakkelijk want daarmee heb je altijd een kaart bij de hand om je groetjes en beste wensen over te brengen. Ook wanneer je op visite gaat en een kleinigheid meeneemt. Want wat is een cadeautje zonder mooie kaart 🙂