Wijn Versturen

Altijd een mooi cadeau: een goede wijn versturen  in een fraaie verpakking. Handig voor drukbezette mensen of verre vrienden en familie. De echte wijnproever doe je ook een plezier met een goede flessenopener, decanteerkaraf, wijnkoeler of flessenrek. Ze zijn er in allerlei prijsklassen, dus voor elke beurs is er een mooi cadeau te vinden.

Wijn met eigen Etiket

Bij Greetz kun je kiezen uit diverse mooie wijnen die je kunt voorzien van een persoonlijk etiket met eigen foto en tekst. Een mooie wijn of wijnpakket in een zelf bedrukte kist verstuur je snel en eenvoudig via YourSurprise.

Condado Real - Tempranillo - 750 ml
Dom Brial - Rozy Rosé 2022
Borrelpakket - Bottega Gold in houten kist met olijven - 20cl
De Perrière - Brut Chardonnay - 750 ml
Duc de la Foret - Merlot - met eigen ontwerp - 750 ml
Duc de la Foret - Merlot - Bedankt met eigen foto & tekst - 750 ml
Maak je eigen Sangria - Giftset 2 flessen
Borrelpakket - Witte wijn en Delicatessen
Borrelpakket - Rode wijn en Delicatessen
Borrelpakket - Cava en Delicatessen
Borrelpakket - High Wine
Maria Casanovas - Cava Magnum - 1,5 L - Love met eigen naam

0 1 volgende

Producten per pagina:
Sortering:
 

Greetz Wenskaart & Wijn Versturen

Greetz kaart met Fles WijnKaart met Wijn Stuur een wenskaart via Greetz en combineer deze met een lekkere fles Prosecco, rosé, witte of rode wijn of champagne. De wijn wordt verstuurd in een mooie verzendverpakking per pakketservice. Je kunt het cadeau ook eerst naar jezelf sturen als je het zelf wilt geven. Maak er een kaart bij en je bent helemaal klaar!

Wijnvoordeel

Maak je keuze uit een groot assortiment wijnen die je eenvoudig als cadeau kunt versturen, mooi verpakt in een cadeauverpakking of origineel houten kist.