Verjaardagskalenders

Scheurkalenders, Agenda's en weekplanners

Verjaardagskalenders | Agenda’s 2024-2025 | Weekplanners 2024-2025

Dit jaar vergeet je nooit meer die belangrijke afspraak, verjaardag van ome Henk en miespel je jezelf nooit meer om je bezoek bij de tandarts heen. Want jij hebt een agenda! Niet alleen op je mobiel, maar ook eentje voor je neus. Van papier, want dan kun je nooit zeggen dat de accu leeg was en je echt… etcetera. Of een van die gave scheurkalenders met een touwtje eraan in het kleinste kamertje. Ook hangt een weekplanner voor de hele family in de keuken, want dan weet je precies wat iedereen uitspookt elke dag. Maak je keuze!

Kalenders

Gek op strips? Dan kies je voor de vrolijke en absurdistische strip scheurkalenders van Dirkjan of de dagelijke snaterlachen van de Donald Duck scheurkalender. Leef mee met Toos & Henk en. beschouw het leven met Fokke & Sukke, de favoriete eend en kanarie van NL.

Jouw Favoriete Agenda 2024-2025

ScheurkalendersVoor 2024 zijn er superveel leuke kalenders en agenda’s die passen bij jouw stijl. Ben je een drukbezet mens dan is het gewoon handig om het overzicht te bewaren in plaats van het eeuwige gescroll op je foon. In een agenda kun je bladeren, notities kwijt en het is gewoon gezellig. Maar wil je minder toeters en bellen dan kies je voor een handzame zakelijke Brepols agenda’s.

Weekplanners 2024-2025

Kies voor mooie retro kalenders, weekplanners en agenda’s die teruggrijpen naar iconische periodes zoals de jaren ’80 of ’90. Een vleugje nostalgie, perfect voor liefhebbers van vintage en oma’s stijl.  Elke dag een fijne spreuk? Ga dan voor Loesje. Loesjes weekpanners zijn al net zo leuk als haar wenskaarten! Liever zakelijk en klein? Met een minimalistische en prikkelvrije kalender of weekplanner word je niet afgeleid. Val je voor strakke ontwerpjes, dan vallen jouw hanenpoten goed op 🙂 Met de agenda’s en kalenders van Maan Amsterdam heb je een mooi merk te pakken. Je kiest voor mooie pasteltinten in een handzaam formaat. Veel ruimte voor je afspraken, notities en meer.