Loesje Kaarten

Loesje WenskaartenIedereen kent Loesje en Loesje kent iedereen. Overal vind je de actuele, pakkende en gevatte spreuken waar ze wereldberoemd mee is in Nederland. Laat je inspireren door haar mijmeringen, opvattingen over de actualiteit en vrolijke woordgrappen. Stuur je een Loesje wenskaart dan stuur je een mooie doordenker waar de ontvanger altijd even bij stil staat.

Loesjes Wenskaarten

Loesje is overal en iedereen. Wat begon als een lokaal initiatief in Arnhem, is uitgegroeid tot een wereldwijd netwerk van Loesje-groepen die hun eigen posters creëren en verspreiden. De universele aantrekkingskracht van Loesje’s boodschappen overbrugt culturele grenzen en verbindt mensen in hun streven naar een betere wereld.

En ze leefde nog veel en kregen lange kinderen
Loesje - Broer en zus dag - grappig
Loesje - Verjaardagskaart - geniet nooit met mate
Leven is meervoud van lef
Loesje - Geslaagd kaart - jij kan dit
Loesje - Geslaagd kaart - eindexamen
Loesje - Huwelijkskaart - Leven lang
Alles hebben is ook niets
Loesje - Huwelijkskaart - liefde
Loesje - Vakantiekaart - Strand
Als je me zoekt.. Ik ben in de wolken
Loesje - Geboortekaart - Tweeling

0 1 2 3 4 5 6 7 8 volgende

Producten per pagina:
Sortering:

Overal en iedereen

Op heel veel plaatsen zijn Loesje groepen te vinden, een groep mensen die samen brainstormen, schrijven en de bekende posters opplakken op abri’s, muren en plakborden. Ben jij een fan en denk je ook wat in de melk te brokkelen kunnen hebben? Je kunt je gewoon aanmelden om bij een groep bij jou in de buurt te sparren over vrolijke, strijdbare en positieve levensvragen en de actualiteit. Zo ontdek je  je eigen creativiteit en kun je deze uitbouwen. De mensheid moet vooruit, vindt ze en die geeft ze met plezier een zetje in de rug.

De Creatieve kracht van Loesjes spreuken

Loesje, het iconische figuurtje bekend om haar pakkende spreuken en grappige posters, blijft een bron van inspiratie en humor voor mensen wereldwijd. Ontstaan in Nederland in 1983 als een creatieve uitlaatklep voor sociale expressie, heeft Loesje zich ontwikkeld tot een cultureel fenomeen.

Loesje’s spreuken belichten maatschappelijke kwesties, van politiek tot alledaagse thema’s, met een scherp gevoel voor humor en een vleugje ironie. Haar posters zijn te vinden op muren, prikborden en sociale media, en bieden een frisse kijk op de wereld. De kracht ervan ligt in haar vermogen om complexe ideeën te verpakken in eenvoudige, spitsvondige zinnen die mensen aan het denken zetten.

Loesje is meer dan een personage; het is een beweging geworden, een platform voor vrije meningsuiting en creatieve expressie. Haar spreuken dienen als een herinnering dat humor en positiviteit krachtige instrumenten zijn, zelfs in de meest uitdagende tijden. Soms moet je een beetje kleur toevoegen aan grijze dagen 😉