Boerenbed – Logeren op de Boerderij

vakantie in een tenthuisje op de boerderij

Of je nu zelf authentiek wilt overnachten of een uniek cadeau zoekt, Boerenbed biedt bijzondere vakanties op het boerenland, bij de boer zelf. Het BoerenBed Tenthuisje is compleet ingericht voor maximaal 6 personen (max. 5 volwassenen en 1 kind tot 12 jaar). Er wordt gekookt op een hout gestookt fornuis, met een eigen kippenhok voor een gratis ei en een dierweide. Er is geen elektriciteit, dus even een paar dagen zonder mobieltje en tablet voor de ultieme rust. Lezen en spelletjes spelen bij een petroleumlampje met de hele familie, dat is wat je wilt!

Lekker leven op de boerderij

Leven op de Boerderij - SchaapOnthaasten, genieten van de frisse lucht en het buitenleven op de mooiste locaties van Nederland. Niets anders te doen dan het ritme van de dag te volgen. Niets hoeft en alles mag. Een BoerenBed Boerderij staat altijd direct naast of op een van de natuurgebieden of landgoederen van Natuurmonumenten of een van de andere organisaties voor natuurbeheer. Van geitenboerderij, schapenboer tot melkveehouderij. Tijdens je verblijf kun je – naast genieten – een kijkje nemen in de wereld van de boer. Het Betere BoerenBed is namelijk alleen gevestigd bij kleinschalige, werkende agrarische bedrijven; waar de boer en boerin een gedreven en betrokken rol spelen.

Glamping – De BoerenBed Tent

Kamperen met sterren: het BoerenBed Tenthuisje is ouderwets knus en comfortabel ingericht, een herinnering aan het eerlijke boerenlandleven van vroeger dagen. Voor de tent staat een picknicktafel, zodat je bij mooi weer buiten kunt eten. Geniet van de sfeer van kaarsen en olielampen, en van de lange avonden rond de warme houtkachel. Vergeet de tijd…

Groep zoekt boer

Iets te vieren? Zoek je een originele manier om een feest te vieren of plan je een dagje uit, teambuilding dag of vergadering met je collega’s? In de ontspannen omgeving van de boerderijen kun je oude banden aanhalen, of je nu met je familie een feestje viert of je collega’s beter wilt leren kennen. Kijk op de site voor alle mogelijkheden.