Leonidas Bonbons Giftbox

Leonidas Bonbons & Pralinés

Leonidas Giftbox ChocoladePralinés van de allerlekkerste Belgische chocolade, dat is waar Leonidas al ruim honderd jaar geleden beroemd mee is. Handgemaakte en overheerlijke bonbons in een mix van melk en pure chocolade, gevuld en versierd met kersen, amandelen, walnoten en zachte chocoladecrème. Zoiets wil je iemand (of jezelf) toch graag cadeau doen? Dat kun nu ook met een gepersonaliseerde bonbondoos waarop je een eigen, fraai vormgegeven spreuk en/of een of meerdere foto’s kwijt kunt. Zo geef je, waar de ontvanger ook woont, altijd een persoonlijk cadeau dat na je bestelling snel wordt geleverd. Bestel je voor 14.00 uur, dan kan dat vaak nog dezelfde dag. Kies uit het assortiment een hoeveelheid bonbons en de gewenste giftbox. Succes verzekerd!

Leonidas – De fijnste chocolade

Leonidas bonbons zijn kleine handgemaakte kunstwerkjes die een explosie van smaak in je mond veroorzaken. Het geheim zit hem in de perfecte balans tussen rijke, romige chocolade en verrassende vullingen die je smaakpapillen doet huppelen. Elk praliné is met zorg en vakmanschap gemaakt, waardoor elke hap een feest voor de zintuigen is.

Een doosje Leonidas openen voelt als een rondleiding in Sjakies chocoladefabriek door al die heerlijke geuren en smaken. Van verfijnde pralines met hazelnootcrème tot exotische vullingen met een vleugje fruit. De elegantie van de bonbons weerspiegelt de jarenlange ervaring van Leonidas, die sinds 1913 ambachtelijke chocolade vervaardigt. De naam Leonidas is synoniem geworden met kwaliteit en genot.

Of je nu een liefhebber bent van pure chocolade, melkchocolade, of witte chocolade, Leonidas heeft voor elk wat wils. De onweerstaanbare combinatie van ambacht, passie en hoogwaardige ingrediënten maakt Leonidas bonbons tot de favoriete chocolade voor fijnproevers over de hele wereld. Het is niet zomaar een bonbonnetje; het is een engeltje die over je tong p..st 🙂