Kamerplanten Versturen

Kamerplanten versturen direct van de kweker

Vers van de kweker en binnen 48 uur in huis; bij Bloompost koop je snel en voordelig de mooiste kamerplantjes die je als brievenbuscadeau kunt versturen. Super duurzaam cadeautje! Groene planten zuiveren de lucht bij jou in huis en op kantoor, zetten CO² om in zuurstof en maken een een droge atmosfeer in huis vochtig. Weetje: zet je een ananasplant op je slaapkamer dan geniet je van een perfecte nachtrust, want ananasplanten zijn typische anti-snurk planten door hun gewoonte zuurstof vooral ’s nachts af te geven.

Duurzaam je huis koelen met kamerplanten

Kamerplanten hebben een positief effect hebben op de gezondheid en het welzijn van ieder mens, zowel in huis als op kantoor. Wist je ook dat je thuis en als bedrijf duurzaam kunt besparen op de kosten van airconditioning door kamerplanten neer te zetten? De sansevieria (vrouwentongen) bewaart veel water in zijn bladeren. Wordt het warm in huis, dan kan de vriendelijke Sansevieria veel water verdampen en zo je huis koelen. Vriendelijk, want een  ideale plant voor mensen zonder groene vingers. Hij doet namelijk helemaal niet moeilijk als je hem eens vergeet water te geven. Ook de Ficus (rubberplant), Spathiphyllum (lepelplant) en Areca (goudpalm) zijn superkoelers. Maar die hebben wel elke dag dorst… Daar moet je dus wel even op letten bij je aankoop.

Groene Kamerplanten van Plant in a Box

Neem een plant in je huis

Wij kunnen nooit langs de kneuzenplank bij het tuincentrum lopen zonder zo’n sneu klein plantje voor een paar euro mee te nemen. Thuis kweek je hem op en met wat groene vingers, geduld en liefde bloeit zo’n armtierig stengeltje helemaal op. Soms lukt het niet, dan beginnen we van voren af aan met een nieuw stekje. Planten zijn gewoon goed voor je, omdat ze de luchtkwaliteit verbeteren door de aanwezige koolstofdioxide om te zetten. Dat geeft jou weer schone lucht in huis. En vergeet de gezelligheid niet! Een kamer vol planten vermindert stress en boosten je concentratie en productiviteit. Onderzoek toont aan dat planten de akoestiek van een ruimte kunnen verbeteren zodat jij je lekkerder in je vel voelt zitten. Kom maar op met die plant 🙂