Illy Koffie & Iperespresso Capsules

Illy Koffie & Iperespresso CapsulesLiefhebbers van koffie zijn gek op de koffie van Illy. Zo geef je dus altijd een cadeau dat letterlijk in de smaak zal vallen. Illycaffé verkoopt online de beste Iperespresso Arabica koffie uit Guatemala, Brazilië, Ethiopië, India en Colombia in de kenmerkende Illy koffieblikken. Zo blijft het aroma behouden van de Illy koffie melanges behouden als je het blik opentrekt.

Iperespresso Capsules van Illy Caffé

Iperespresso Capsules van IllyIllycaffé verkoopt naast espressoapparaten ook koffiemachines voor hun eigen capsule systeem: Iperespresso. Deze machines zien er niet alleen prachtig uit, met het gepatenteerde capsule-systeem zet je een heerlijke espresso of cappuccino in restaurantkwaliteit.

Aangezien Illy alleen de allerbeste kwaliteit Arabica koffiebonen inkoopt direct van de boer, kun je met een gerust hart hun koffie aanschaffen. Het bedrijf staat bekend om zijn inzet voor duurzaamheid in de koffieproductie. Aangezien zij alleen de allerbeste kwaliteit Arabica koffiebonen inkoopt direct van de boer, kun je met een gerust hart hun koffie aanschaffen. Ze streven dan ook naar een verantwoorde aanpak door samen te werken met koffieboeren over de hele wereld. Ze ondersteunt initiatieven zoals het Rainforest Alliance-certificeringsprogramma en werkt aan het verminderen van haar ecologische voetafdruk.

Duurzame koffie en dat proef je

Het bedrijf zet zich in voor ethische handel en verbetert de leefomstandigheden van koffieboeren, waarbij ze streven naar een eerlijke beloning en goede arbeidsomstandigheden. Illy heeft ook programma’s voor milieubehoud, zoals het verminderen van waterverbruik en het minimaliseren van afval.

Illy KoffiebonenEen sociaal geproduceerd en duurzaam kopje koffie staat bij Illy dus op de hoogste plaats. En dat verschil proef je. Goed je dag beginnen, door je middagdip denderen of ultiem genieten van een kopje koffie of espresso na het avondeten, dat doe je met Illy. Het tijd om jezelf te verwennen!

Genieten van een kopje Illy koffie kan op vele manieren. De een geeft de voorkeur aan een krachtige en donker gebrande ristretto, een ander houdt het liever bij een meer Hollandse lungo. Met de Mix&Pack optie kun je zelf je ideale box met capsules, bonen of gemalen koffie samenstellen. Ook zijn er prachtige espressokopjes en toebehoren voor je espressoapparaat.