Champagneproeverij

Champagneproeverij Cadeaubon

Brut of demi-sec;heb je een voorliefde voor een goed glas sprankelende champagne dan is er het ultieme cadeau: een champagneproeverij. Geef er eentje cadeau of geniet samen van een luxe champagneproeverij en ontdek jouw favoriete champagne in diverse steden in Nederland. Laat je meevoeren in de wereld van een echte kenner, langs de grote champagnehuizen van Frankrijks Champagnestreek en geniet mee van bekende en minder bekende champagnes.


Champagneproeverij

80,00  op voorraad
Belevenissen.nl
sinds 2 december, 2023 15:42

Geniet van het goede leven met een Champagneproeverij

Je maakt kennis met een echte champagne-connaisseur. Gedurende 2 uur geniet je onder zijn of haar deskundige begeleiding van zes prachtige mousserende wijnen en champagnes. Je proeft de verschillen in stijl van de grote champagnehuizen. Geniet van Moët & Chandon of Bollinger en maak kennis met onbekende juweeltjes als Cristian Senez. Wat dacht je van een champagne met een speciale jaargang. Of een champagne die volledig van de elegante Chardonnay druif is gemaakt? Champagne is geen exclusieve luxe. Champagne is een kwestie van goede smaak.

Duik in de wereld van de Champagnes

Champagneproeverij CadeaubonEen champagneproeverij is een betoverende reis door een sprankelende wereld. In een sfeervolle setting geniet je van een unieke ervaring waar de fijne kunst van champagne proeven centraal staat. Onder het zachte geplop van ontkurkende flessen en het bruisende gevoel van feestelijkheid, leer je alles over de kunst van het maken en waarderen van champagne.

Met zorgvuldig geselecteerde Champagnehuizen worden je zintuigen verwend. Je wordt ondergedompeld in een prikkelende dans van bubbels en de complexe aroma’s van rijpe druiven. Van de verfijnde smaak van brut tot de zoete ondertonen van demi-sec!

Je leert hoe de de hoeveelheid koolzuur,  kleur, temperatuur en geuren de kwaliteit beïnvloeden. Het draait niet alleen om proeven maar ook om begrijpen, genieten en delen van de magie van champagne. Een champagneproeverij is niet zomaar een drankje drinken. Het is een heerlijk luxe, gedeeld plezier en een ode aan de kunst van de Franse levenskunst. 🥂✨