Spellen voor Volwassenen

Spellen voor Volwassenen - Van Schaken tot Sjoelbak

Eindelijk heb je je hubbie tot huilen gebracht met Monopoly 🤑 Oma is vermorzeld met Stratego, je beste vriendin van tafel geveegd met sjoelen en tante Annie zit sowieso altijd al een tikkie chagrijnig op de bank. Yes, zo wil je wel altijd met familie en vrienden een spelletje spelen. Fijn fanatiek rond de tafel met een van die top spellen voor volwassenen. Of gezellig samen met z’n tweetjes Wie-ben-ikken, een potje Jatten of scrabblen. Hoeveel of hoe weinig tijd je ook hebt, er is altijd wel een uurtje of avondje te vinden voor een van die leuke spellen voor volwassenen. Dus veeg alle troep van tafel, trek en zak chips open en let the games begin!

Van Schaken tot Sjoelbak

Van Schaken tot Sjoelbak! In een wereld die steeds maar digitaler wordt, omarmen een heleboel oudere jongeren een traditie uit de kindertijd maar dan met een volwassenen jasje. Er worden weer allerlei gezellige bord- en gezelschapsspellen gespeeld. Vrolijke, diepzinnige, strategische en oh la la spellen die je het best speelt als de kindertjes allang op bed liggen. Tijd voor de volwassenen. En vergeet de sjoelbak en de roulette tafel niet 😉

Spellen voor Volwassenen

Een van de populairste spellen voor volwassenen Ticket to RideJe laat je mobieltje je mobieltje en organiseert een spellenavond met vrienden. Bak met knabbels erbij, een drankje en de kaarten geschud. En dan maar spelen! Of je nu gek bent op strategische bordspellen, kaartspelletjes spelen met vrienden of rollenspellen die de verbeelding prikkelen, al die spellen voor volwassenen staan garant voor uren plezier en uitdaging. Speel Ticket to Ride , Stratego of laat je becijferen met Uno en Rummikub. Even in je eentje spelen? Scoor dan een van deze fijne legpuzzels. Fijne avond!