Belevenissen Cadeaubon

Belevenissen - Dagjes uit en Activiteiten

Even echt voelen dat je leeft met een van deze top Belevenissen Cadeaubonnen! Een dagje wegdromen en wegscheuren in een Lamborghini, vogels spotten, een romantisch dinertje bij kaarslicht, paragliden, naar een proeverij of liever de lucht in met een sportvliegtuigje? Wat je ook kiest: het is een belevenis! Er zijn al belevenissen voor onder een tientje en je kunt dit perfecte cadeau versturen inclusief persoonlijk gemaakte cadeaubon.

Paintball óf airsoft op spectaculaire locaties
Airsoft Pistol
Sportieve paaldansles
Airsoft Rifle
Lasergamen in een oude kazerne
Entree Nederlands Watermuseum

0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 volgende

Producten per pagina:
Sortering:

Sportieve Belevenissen

Te land ter Zee en in de Lucht Combi belevenissenGek op actie en sensatie? Karten, paintball, mountainbiken of een dagje kart rijden; met deze sportieve belevenissen kun jij je energie kwijt. Nog leuker is het om je vriendengroep, je collega’s of familie te verrassen met een van deze activiteiten cadeaubonnen. Succes verzekerd! Je kunt kiezen uit de leukste activiteiten als een slipcursus, vaak inclusief slippen in een speciale skidcar. Na afloop weet jij precies wat je moet doen als jouw auto in de slip raakt. Of je gaat liever gecontroleerd de lucht in met een indoor skydive en laat het rubber roken van een Ferrari F430 Spider.  Ook zijn er waanzinnige Te land, ter zee én in de lucht combi-arrangementen te boeken: Off-road-rijden op een quad en 4×4 terreinwagen, varen in een echte RIB-powerboat en zelf vliegen in een vliegtuig boven de Veluwe. Superleuk om te geven als cadeau of om zelf te doen!

Belevenissen – Vlieglessen

Vlieg belevenissen naar keuzeVoor iedereen die rustig wil genieten is er een dagje wellness, een gezellige High Tea of tijdens de herfst een workshop eetbare paddenstoelen zoeken. Begeef je je liever in hogere sferen? Dan meld je je in het krieken van de dag aan voor een prachtige ballonvaart om hoog te genieten van de zonsopkomst. Of wat dacht je van een vliegles in een Cessna of heli! Zo vrij als een vogel. Kies maar hoe jij het liefst de lucht in gaat: Met een vliegtuig, een paraglider, een luchtballon of een helikopter? Met deze Vliegbelevenis naar keuze Cadeaubon kun je zelf kiezen.

Bongo Bonnen

Uitnodigingen

Uitnodigingen Versturen

Vier je jouw feestje niet privé maar het liefst met een boel mensen? Dan valt er altijd een boel te regelen en uit te nodigen. Of het nu gaat om een springkussen met taart kinderfeest, een stemmig haute cuisine diner met vrienden en familie, een vrolijke house warming of knetterend knalfeest gewoon omdat het kan. Greetz kan jou in ieder geval iets van al dat werk uit handen nemen. Maak er je compleet zelfgemaakte uitnodiging of kies uit de strakke, gekke en lieve uitnodigingen waar je alleen nog een uitnodigingstekst op hoeft te zetten. Voer de adressen in (ook vanuit een spreadsheet) en Greetz doet de rest. Veel plezier op je feestje!
(meer…)

Voordelige Kerstmarkt Dagtochten

Voordelige Kerstmarkt Dagtochten

Zin in een dagje struinen op de Kerstmarkten in Duitsland, België en ons eigen land? Boek een van deze voordelige kerstmarkt dagtochten en 2- of 3-daagse kerstmarktreisjes! Geniet van al het moois dat Valkenburg, Düsseldorf, Keulen, Dortmundt en nog veel meer steden te bieden hebben. (meer…)

Boerenbed – Logeren op de Boerderij

vakantie in een tenthuisje op de boerderij

Of je nu zelf authentiek wilt overnachten of een uniek cadeau zoekt, Boerenbed biedt bijzondere vakanties op het boerenland, bij de boer zelf. Het BoerenBed Tenthuisje is compleet ingericht voor maximaal 6 personen (max. 5 volwassenen en 1 kind tot 12 jaar). Er wordt gekookt op een hout gestookt fornuis, met een eigen kippenhok voor een gratis ei en een dierweide. Er is geen elektriciteit, dus even een paar dagen zonder mobieltje en tablet voor de ultieme rust. Lezen en spelletjes spelen bij een petroleumlampje met de hele familie, dat is wat je wilt! (meer…)