Voordelige Kerstmarkt Dagtochten

Voordelige Kerstmarkt Dagtochten

Zin in een dagje struinen op de Kerstmarkten in Duitsland, België en ons eigen land? Boek een van deze voordelige kerstmarkt dagtochten en 2- of 3-daagse kerstmarktreisjes! Geniet van al het moois dat Valkenburg, Düsseldorf, Keulen, Dortmundt en nog veel meer steden te bieden hebben.

Kerstmarkt Cadeaubon & Veiling

Kerstmarkten in Duitsland

Voordelige Kerstmarkt DagtochtenNergens wordt de aankomende kerst zo goed gevierd als op de kerstmarkten in Duitsland. Wandelen langs de vele kerststalletjes, de verlichting uit duizenden lampjes, knusse eettentjes is puur genieten. En vergeet natuurlijk al die omliggende winkels niet, ook zij maken de dagen voor kerst tot de gezelligste van het jaar. Shop till you drop, drink een glaasje warme Punsch. Ga je te buiten aan de gepofte kastanjes en gebakken knoflook champignons. Ook de kinderen kunnen hun ogen niet afhouden van de kleurrijke draaimolens en willen allemaal op de foto met de Kerstman. Heerlijk zo’n dag of weekend! Voor de prijs van die voordelige kerstmarkt dagtochten hoef je het in ieder geval niet te laten 🙂

Voordelige Kerstmarkt Dagtochten naar België

De Antwerpse Kerstmarkt op de Grote Markt & de Groenplaats staat dit jaar weer opgesteld van 8 december 2023 tot 7 januari 2024. Geniet van de sfeer van de fraaie historische gebouwen langs de markt samen met de stalletjes. De sfeervolle verlichting, vrolijke klanken van kerstmuziek en de geuren van glühwein, Brusselse wafels en eierpunch die je tegemoet komen, maken het tot een winters sprookje. Struinen langs kraampjes vol ambachtelijke snuisterijen, handgemaakte versieringen en overheerlijke lekkernijen. Boek een van de voordelige kerstmarkt dagtochten en slenter langs de vrolijke stalletjes onder het genot van een glas warme chocolademelk of Glühwein en doe je Kerstinkopen.

Kerstmarkten in Nederland

Van 17 november tot 30 december 2023 ben je welkom op de Valkenburgse Kerstmarkt. De Valkenburger grotten herbergen de meest bekende Kerstmarkt van Nederland. Je duikt letterlijk onder in de kerstsfeer van deze prachtige zuidelijke plaats! Ook dit jaar zal de Kerstmarkt van Valkenburg namelijk weer zijn kramen plaatsen in de Fluweelengrot en de Gemeentegrot. Deze markt is de oudste ondergrondse Kerstmarkt van Europa. Het eeuwenoude ondergrondse gangenstelsel is gevuld met feestelijke Kerststalletjes, vrolijke kerstmuziek en sfeervolle verlichting. Boek nu jouw kerstmarkt dagtocht!