Hollandse Kaas Versturen

Kaas versturenOns beroemdste en voor velen allerlekkerste exportproduct: Kaas, kaas en kaas! De lekkerste hollandse kaas kun je ook als cadeau laten versturen naar binnen- en buitenland. Nederlanders in den vreemde snakken vaak naar een Edammer, fijn stuk brandnetelkaas, Boer’nTrots Beemster, geitenkaasjes, puntje paprika tuinkruidenkaas, kaasfondueset of gewoon een hele ronde kaas – op die laatste krijg je nog een flinke korting bovendien.

Pecorino Sardo DOP Maturo 50+
3kg Bastiaansen BIO Schapen Jong - Brébelle 2. 50+
1kg Bastiaansen BIO Koriander Fenegriek 1. 50+
500gr Fior delle Alpi
1kg Bastiaansen BIO Geit Brandnetel-Knoflook 50+
6 kgr Raclette Suisse Heidi - Zwitserse raclette kaas | 45+

Producten per pagina:
Sortering:

Hollandse Kaas vers van het mes

Alle kaas komt vers van het mes en wordt daarna hygiënisch en vacuüm verpakt. Gevacumeerd is de kaas 5-6 weken houdbaar. Vervolgens wordt de kaas verstuurd met een speciale coolpack, waardoor de kaas optimaal zijn bestemming bereikt. Particulier of bedrijf, het versturen van de echt Hollandse producten en cadeaus als 250 soorten kaas, ronde kazen, kaas cadeaupakketten, kaas fonduesets en meer oud-Hollandse artikelen doe je bij de Goudsekaassshop.

Kaasmessen & Kaasplanken

Een kaas uit het vuistje hoort natuurlijk op een mooi bijpassende houten kaasplank + een mooi kaasmes!

Gek op Kaas

In Nederland draait alles om kaas, en laten we eerlijk zijn, wie kan die liefde weerstaan? Van de klassieke Gouda tot pittige geitenkaas, we zijn er dol op! Maar waarom zijn Nederlanders zo gek op deze smeuïge lekkernij? Misschien omdat Hollandse kaas hier net zo divers is als het weer. Het zit in onze lunchtrommels, borrelplanken en favoriete gerechten. Hollandse Kaas is troosteten waar we nooit genoeg van krijgen. En laten we de kaasmarkt niet vergeten – een spektakel waar kaasliefhebbers hun hart kunnen ophalen. Het zit in onze cultuur, ons erfgoed, en het maakt deel uit van wie we zijn. Dus, waarom zijn Nederlanders zo dol op onze kaasjes? Omdat het niet zomaar kaas is, het is een stukje erfgoed op elke boterham en het beste broodbeleg voor elk bammetje. Lang leve onze liefde voor kaas! 🧀