Bierpakket & Speciaal bier

Bierpakketten en Speciaal Bieren

Voor de man of vrouw die alles al heeft en van een biertje 🍻 houdt: het Bierpakket! Internationale bieren, een Belgische Trappist, Tripel Karmeliet, Duvel. Of gun jezelf of een ander een De Koninck, stevig Duits bier, Framboise, Kriek en andere naar fruit smakende ambachtelijke biertjes. En natuurlijk het Hollandse Heineken, Amstel Bier, Bavaria, Grolsch en Hertog Jan. Je kunt een grote fles bier met bijpassend bierglas in een fraaie cadeauverpakking of houten kist versturen of je kiest voor een collectie aan thema biertjes inclusief een eigen foto en tekst. Eén ding is zeker: je weet dat het altijd in de smaak valt.

€44,95
op voorraad
Yoursurprise.nl

Persoonlijk Bierpakket – Bier met eigen Etiket

Maak het bier cadeau nog persoonlijker en maak – als je wilt – zelf een etiket dat voor je op de bierfles wordt geplakt. Niks ingewikkelds aan; je kiest zelf een foto en zet deze in een van de vele ontwerpen, maakt een leuke tekst en voilà, je hebt je eigen originele en uiterst persoonlijke cadeau gemaakt. Bij de bierpakketten kun je zelf een eigen wikkel met foto en tekst rond de geschenkdoos maken.

Speciaalbieren versturen

Bierpakket met eigen OntwerpVan donkerroze fruitige framboise tot zoet donkerbier dat je smaakpapillen streelt. Ontdek lokale brouwerijen die hun passie in elke slok gieten. Van IPA’s die knallen als vuurwerk tot ambachtelijke stouts die je doen snakken naar meer. Speciaalbieren zijn meer dan je standaard vaasje; ze verbeelden de visie van toegewijde brouwers en vormen ontmoetingspunten voor bierliefhebbers wereldwijd.

Laat je smaakpapillen dansen en je zintuigen ontwaken, want speciaalbieren zijn niet alleen voor kenners, maar voor iedereen die op zoek is naar een unieke, smaakvolle ervaring. Verstuur een bierliefhebbers favoriete cadeau en proost mee op de veelzijdigheid van speciaalbieren met deze geweldige bierpakketten!