Taart & Gebak Bezorgen

Taart, Gebakjes, Cakemixen en Macarons

Taarten | Fototaarten | Cupcakes | Bakmixen

Een Blond Amsterdam taart, cupcake, voor de kids een heuse voetbal- of prinsessentaart, carrotcake, oma’s appeltaart, doos brownies, kruimelvlaai, cupcakes of losse gebakjes. Er zijn allerlei overheerlijke en uiteraard dagverse taarten en gebakjes om te laten bezorgen. In een oogwenk zet je tijdens je bestelling je eigen foto en/of een persoonlijke tekst op een fototaart. Daarna kunnen de bakkers aan de slag!

De lekkerste taart & gebak bezorgen

Fototaart met je eigen Foto

Fototaarten

Of je nu een klein feestje viert of een grote, met een gepersonaliseerde taart voor 8 tot maar liefst 40 personen maak je het nog leuker! Op deze marsepeinen, chocolade- en slagroomtaarten plaats je in een oogwenk je eigen foto en een bijpassende tekst. High tea, brunch, babyshower of andere festiviteit? Met een grote verscheidenheid aan minitaartjes en gebakjes vind je bij Greetz, Gefelicitaart en Besteltaart altijd een prachtige en lekkere aankleding van je feesttafel. Mini slagroomtaartjes, éénhaps macarons, brownies en de vrolijkste cupcakes worden vliegensvlug en gekoeld bezorgd.

Fototaart voor thuis of op kantoor

Fototaart bezorgenTaart met foto bezorgen Collega’s of werknemers trakteren, een speciale gelegenheid of familie, vrienden of bedrijf feliciteren? Bij Gefelicitaart en BestelTaart kun je in een mum van tijd een taart of doos cupcakes bestellen, met of zonder bedrijfslogo of foto. Dus of je er nu eentje of een taart voor 100+ personen nodig hebt, zij regelen het!

Bestellen, kaartje toevoegen wanneer het een cadeau is en je mokka-, slagroom of appeltaart wordt supersnel bezorgd in heel Nederland. Ook kunnen er allerlei afbeeldingen op worden geprint. Dus wil je een logo op je slagroomtaart, een persoonlijke tekst of een foto op de taart? Geen probleem.

Muffins, Macarons & Cupcakes

Je wilt wat lekkers? Je kunt kiezen uit een ruim assortiment aan gebak, koekjes, muffins en cupcakes. Voor speciale gelegenheden als kinderverjaardagen of feestdagen zijn er rijk gedecoreerde kindertaarten in diverse thema’s. Ook appeltaarten, macarons, chocolade-eitjes, cupcakes, tompoezen en chipolatataarten kunnen desgewenst voorzien worden van een unieke print. Zo is er voor elke gelegenheid het juiste gebak!

Baxmix voor Doe-het-zelf Taartjes

Onder het motto: ‘doe het gezellig zelf’ verstuur je niet een taart, maar een compleet cadeaupakketje met een bakmix voor een boerencake, een portie brownies of zalige appel-kaneel cupcakes. Maak het persoonlijk met een kaartje of voorzie het van je eigen tekst. Aan de slag in de keuken!