Sterke Drank

Sterke Drank - van proeverijtjes tot fraaie cadeauverpakkingen

Sterke drank van likeur en wodka tot een goed glas whisky of cognac. Of je nu houdt van infusions, mixen, on the rocks of gaat voor het pure gevoel: met een mooie fles drank in een stevige houten kist zit je altijd goed. Daarnaast geef je een scala aan smaken met een proeverijtje, een mooie Whisky in gegraveerde kist of Peaky Blinders Gin Giftbox met tumbler. Maak het cadeau helemaal bijzonder met een persoonlijke boodschap of naam op het kistje of de fles.

Maak  je eigen Whisky of andere Sterke drank

Verras iemand met een Whisky cadeaupakket, waarmee je je eigen whisky kunt maken! Het is een stuk eenvoudiger dan het lijkt. In de fles whisky zitten houtsnippers van origineel gebruikte Schotse whiskyvaten. Giet er jenever of wodka bij en deze houtsnippers geven na verloop van tijd hun kleur en smaak af. Zo rijpt de drank  ‘in een whiskyvat’. Na circa 2 maanden is de whisky klaar om gedronken te worden. Een uniek cadeau voor een whiskyliefhebber!

€119,95
op voorraad
Bol.com

Sterke Drank in Geschenkverpakking

Sir. James - 0.0% mocktails - 4x 250ml
Gepersonaliseerde cocktailshaker
Port Proeverij - 4 x 25 ml
Port Proeverij - 5 x 25 ml
Rum met bedrukt etiket - Bacardi 0,7l
Rum in bedrukte kist - Old Captain (bruin)
Rum in gegraveerde kist - Old Captain (bruin)
Rum in gegraveerde kist - Old Captain (wit)
Rum in bedrukte kist - Old Captain (wit)
Vodka in gegraveerde kist - Smirnoff
Borrelpakket - Witte wijn en Delicatessen
YourSurprise gin met bedrukt etiket
Rum in gegraveerde kist - Bacardi
Rum met bedrukt etiket - Bacardi 1 liter
Rum in bedrukte kist - Bacardi
YourSurprise vodka met bedrukt etiket
Vodka in bedrukte kist - Smirnoff
Borrelpakket - Rode wijn en Delicatessen

0 1 2 volgende

Producten per pagina:
Sortering:

Van Kopstoot tot Joho en een fles vol rum

Sterke Drank - Whisky in vatenSterke drank destilleren is vaak een kwestie van geduld. Jeneverstokers weten al generaties lang welke granen zij moeten kiezeb voor het maken van de in Nederland weer helemaal populaire graanjenever. Kies voor een kopstootje! Of neem bijvoorbeeld whisky, gedistilleerd uit gerst, maïs of rogge en jarenlang gerijpt in eiken vaten. Elk soort of merk met zijn unieke smaak, beïnvloed door zoveel verschillende eigenschappen. Van de rokerige turf van Schotse distilleerderijen tot de zoete karameltonen van Amerikaanse bourbon. Elke teug ervan vertelt een verhaal van vakmanschap voor deze geliefde sterke drank.