Greetz – Kaartje met Bloemen

Kaartje met Bloemen bij Greetz - 8 dagen versgarantie

Bij Kaartenservice Greetz kun je niet alleen kaartjes versturen, maar deze ook laten vergezellen van een prachtig boeket bloemen, elk met een eigen thema. Zo verstuur je 7 dagen per week – dus ook op zondag – een geslaagde een hieperdepiep boeket, je grote liefde de mooiste rozen, een pechgeval een vrolijk ‘opkikker’ en combineer je je hartelijke felicitatie met een bonte bos gemengde bloemen of plant.

Boeket Let it'snow + Lux sparkling wine
Boeket Jingle Bells
Boeket Gerbera + La Chouffe
Boeket Roze schoonheid + Geurkaars
Monstera plant
Zaden - Klavertje vier
Boeket Lisianthus + Geurstokjes Big Hug
Kerstboom door de brievenbus
Boeket Let it'snow + Giftset The Gift Label
Boeket Parel en rode wijn
Boeket Florissant
Boeket Kerst
Boeket Rode Rozen + Australian chocolade
Boeket Schitterend
Boeket Lisianthus met Snoeppot
Boeket Parel
Boeket Parel + rode wijn
Boeket Roze Vrolijkheid

Producten per pagina:
Sortering:
 

Kaartje met Bloemen – Altijd goed

Hartelijk bedankt… gelukkig, geen peper- en zoutstel! Geen idee wat je iemand moet geven, omdat je iemands smaak niet goed genoeg kent of geen tijd om te gaan shoppen voor een goed cadeau? Bij Greetz stuur je in een handomdraai een leuke, persoonlijke kaart met een zelfgekozen opdruk én een eigen tekst, inclusief een altijd in de smaak vallend cadeautje als een Rituals verwenpakket, heerlijke fles wijn, speelgoed, beker met opdruk, Blond Amsterdam theelepeltje of keukenschort.

De leukste kaarten

Niet alleen standaard kaartjes, maar Greetz heeft ook speciale wenskaarten met geluid (Soundcards) en kaarten waarbij je voorop een door jou geuploade foto kunt zetten. Zo maak je je kaartje met bloemen wel heel speciaal. Alle bloemen en planten komen dagelijks vers van de bloemenveiling in Aalsmeer en zijn van topkwaliteit.