Greetz – Kaartje met Bloemen

Kaartje met Bloemen bij Greetz - 8 dagen versgarantie

Bij Kaartenservice Greetz kun je niet alleen kaartjes versturen, maar deze ook laten vergezellen van een prachtig boeket bloemen, elk met een eigen thema. Zo verstuur je 7 dagen per week – dus ook op zondag – een geslaagde een hieperdepiep boeket, je grote liefde de mooiste rozen, een pechgeval een vrolijk ‘opkikker’ en combineer je je hartelijke felicitatie met een bonte bos gemengde bloemen of plant.

Giftbox Wijn Tubes | Rose, Rood, Wit 3 x 300 ml
Ballon Goud Cijfer 80
Petit DUC | Chardonnay met eigen foto 750 ml
Rood hart
Gezellige stel zit op een bankje
Mok Met naam en tijger
Ballonnen tros Verjaardag Vrouw
Bordje eerste verjaardag met foto
Evelief | Nordic Christmas Tea Zwarte thee
Greetz | Denken aan Eigen foto en tekst
Trouwringen
Schoolbord beterschap
Ballon LOVE met bloemen
Doe en denk als een kat
Gefeliciteerd met je vormsel
Greetz | Huwelijk felicitatiekaart Hippe letters
Blond | Jij bent de beste met wrap 750 ml
Kerstkaart met eigen foto

Producten per pagina:
Sortering:
 

Kaartje met Bloemen – Altijd goed

Hartelijk bedankt… gelukkig, geen peper- en zoutstel! Geen idee wat je iemand moet geven, omdat je iemands smaak niet goed genoeg kent of geen tijd om te gaan shoppen voor een goed cadeau? Bij Greetz stuur je in een handomdraai een leuke, persoonlijke kaart met een zelfgekozen opdruk én een eigen tekst, inclusief een altijd in de smaak vallend cadeautje als een Rituals verwenpakket, heerlijke fles wijn, speelgoed, beker met opdruk, Blond Amsterdam theelepeltje of keukenschort.

De leukste kaarten

Niet alleen standaard kaartjes, maar Greetz heeft ook speciale wenskaarten met geluid (Soundcards) en kaarten waarbij je voorop een door jou geuploade foto kunt zetten. Zo maak je je kaartje met bloemen wel heel speciaal. Alle bloemen en planten komen dagelijks vers van de bloemenveiling in Aalsmeer en zijn van topkwaliteit.