Greetz – Kaartje met Bloemen

Bloemen met Kaartje versturen

Bij Kaartenservice Greetz kun je niet alleen kaartjes versturen, maar deze ook laten vergezellen van een prachtig boeket bloemen, elk met een eigen thema. Zo verstuur je 7 dagen per week – dus ook op zondag – een geslaagde een hieperdepiep boeket, je grote liefde de mooiste rozen, een pechgeval een vrolijk ‘opkikker’ en combineer je je hartelijke felicitatie met een bonte bos gemengde bloemen of plant.

Boeket Liefdevol + Tony's Proeverijtje 300g
Boeket Grachtenpand
Brievenbus Pretty Pink
Brievenbus bloemen - Romantica
Boeket Vreugde - Chocohart Tony's 180g
Boeket Verrassend - Nijntje
Boeket Stralend - M/L
Boeket Vreugde - Little Dutch knuffel gans
Boeket Passievol - Ice tea mango
Boeket Najaarszon - Big hug tea
Hoedendoos met rozen - Gefeliciteerd
Boeket Najaarszon (incl. vaas)
Boeket Verrassing
Brievenbus giftset Malibu
Brievenbus bloemen Hoera
Boeket Zacht roze - The Gift Label Warm hug kaars
Hoedendoos met rozen - Veel liefs
Speciaal voor jou

Producten per pagina:
Sortering:

Kaartje met Bloemen – Altijd goed

Hartelijk bedankt… gelukkig, geen peper- en zoutstel! Geen idee wat je iemand moet geven, omdat je iemands smaak niet goed genoeg kent of geen tijd om te gaan shoppen voor een goed cadeau? Bij Greetz stuur je in een handomdraai een leuke, persoonlijke kaart met een zelfgekozen opdruk én een eigen tekst, inclusief een altijd in de smaak vallend cadeautje als een Rituals verwenpakket, heerlijke fles wijn, speelgoed, beker met opdruk, Blond Amsterdam theelepeltje of keukenschort.

De leukste kaarten

Niet alleen standaard kaartjes, maar Greetz heeft ook speciale wenskaarten met geluid (Soundcards) en kaarten waarbij je voorop een door jou geuploade foto kunt zetten. Zo maak je je kaartje met bloemen wel heel speciaal. Alle bloemen en planten komen dagelijks vers van de bloemenveiling in Aalsmeer en zijn van topkwaliteit.