Greetz – Kaartje met Bloemen

Kaartje met Bloemen bij Greetz - 8 dagen versgarantie

Bij Kaartenservice Greetz kun je niet alleen kaartjes versturen, maar deze ook laten vergezellen van een prachtig boeket bloemen, elk met een eigen thema. Zo verstuur je 7 dagen per week – dus ook op zondag – een geslaagde een hieperdepiep boeket, je grote liefde de mooiste rozen, een pechgeval een vrolijk ‘opkikker’ en combineer je je hartelijke felicitatie met een bonte bos gemengde bloemen of plant.

Giftset planten met Kneipp home fragrance
Spathiphyllum + 100% Leuk zeep
Brievenbus plant Treemore Thee
Boeket Stralend + Happy Truffel Gefeliciteerd
Spathiphyllum met zinken emmer
Boeket Stralend + Il Miogusto Love
Brievenbus Sweety
Brievenbus Rozen roze
Brievenbus Rozen gemengd
Brievenbus Hiep Hoera giftset
Speciaal voor jou (incl. vaas)
Boeket Waardevol Wit + Nijntje
Boeket Stralend + Merci chocolade 250 gram
Boeket Veld (M) + Nijntje
Droogbloemen Naturel
Boeket Waardevol Wit + Kneipp Amandelbloesem
Zaden - Notebook
Bloeipotloden - Thank you + confetti

Producten per pagina:
Sortering:
 

Kaartje met Bloemen – Altijd goed

Hartelijk bedankt… gelukkig, geen peper- en zoutstel! Geen idee wat je iemand moet geven, omdat je iemands smaak niet goed genoeg kent of geen tijd om te gaan shoppen voor een goed cadeau? Bij Greetz stuur je in een handomdraai een leuke, persoonlijke kaart met een zelfgekozen opdruk én een eigen tekst, inclusief een altijd in de smaak vallend cadeautje als een Rituals verwenpakket, heerlijke fles wijn, speelgoed, beker met opdruk, Blond Amsterdam theelepeltje of keukenschort.

De leukste kaarten

Niet alleen standaard kaartjes, maar Greetz heeft ook speciale wenskaarten met geluid (Soundcards) en kaarten waarbij je voorop een door jou geuploade foto kunt zetten. Zo maak je je kaartje met bloemen wel heel speciaal. Alle bloemen en planten komen dagelijks vers van de bloemenveiling in Aalsmeer en zijn van topkwaliteit.