Mokken & Bekers

Mok en Beker met je Eigen Foto

Een stoere, lieve, schattige of blije foto of slogan staat nergens zo leuk op als op je eigen beker of mok. Dat is pas lekker ontbijten én iedereen weet dat het jouw beker is! En wat dacht je van een recyclebare of opvouwbare reisbeker voor een vrolijke forens? Maak iemand blij met een unieke mok als cadeautje ♥  Je hebt het zo geregeld, dus je kunt het ook perfect als last-minute cadeautje gebruiken. Ook de kant-en-klare bekers en mokken van Blond Amsterdam zijn heel populair als cadeau.

Mok met een Fotocollage

Een topvakantie gehad, een mijlpaal bereikt, nostalgisch moment en heb je teveel foto’s die je kwijt wilt op je mok? Maak het speciaal met een prachtige Mok met een fotocollage, dat geeft nog meer plezier! Je kunt kiezen uit zeven kleuren voor je mok.

Mokken voor je allerbeste collega

Maak je vrienden of collega blij met zijn of haar eigen mok! Zeker nu papieren wegwerpbekertjes uit den boze zijn heeft iedereen op kantoor zijn eigen mok nodig bij het koffieapparaat. Maar je wilt wel dat jouw cadeautje een beetje boven het maaiveld uitsteekt. Zoveel mokken, zoveel leuke, humoristisch en tikkie cynische spreuken er zijn, die precies van toepassing zijn of haar of zijn (on)hebbelijkheden en grove karakterfouten. Of juist om hun hun fantastische voorkomen en collegialiteit te benadrukken, wie weet?