Doen Kado

Doe & Co CadeaubonnenFlyboarden, wadlopen, een dagje alle (kinder)energie kwijt kunnen in een klimpark of genieten van de natuur tijdens een rondvaart over de Biesbosch; wat ook jouw of iemand anders favoriete uitje is, bij DoenKado vind je maar liefst 500 sportieve, gezellige en informatieve uitjes en belevenissen. Geef een bevlogen amateurfotograaf een workshop natuurfotografie, laat die drukke collega fijn onthaasten en stuur hem of haar op pad met een schaapsherder. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een cadeaubon voor te vinden! En het mooiste is dat de ontvanger (of jijzelf) het uitje met zijn giftcard ook zelf kan kiezen en plannen. Topcadeau!

Nationale Groene Kadobon

Nationale Groene KadobonMet de Nationale Groene Kadobon heb je keus uit heel veel mooie, gezonde en duurzame cadeaus op het gebied van o.a. wonen, slapen, huishouden, voeding, verzorging en babyproducten. Alle webwinkels van de Nationale Groene Kadobon zijn zorgvuldig geselecteerd en bieden allen enkel ecologische, biologische en fair-trade verantwoorde producten. Ook is het mogelijk om de bon in te wisselen bij vele goede doelen.

Deze duurzame Kadobon wordt geleverd als mooie groene cadeaucard in een luxe envelop met genoeg ruimte voor je persoonlijke boodschap. Je kunt de bon ook per e-mail sturen of zelf te printen. Een ideaal last-minute cadeau dus!

Champagneproeverij

Champagneproeverij KadobonBrut of demi-sec; voor iedereen met een voorliefde voor een goed glas sprankelende champagne is er het ultieme cadeau: een champagneproeverij. Geef er eentje cadeau of geniet samen van een luxe champagneproeverij en ontdek jouw favoriete champagne in diverse steden in Nederland. Laat je meevoeren in de wereld van een echte kenner, langs de grote champagnehuizen van Frankrijks Champagnestreek en geniet mee van bekende en onbekendere champagnes.

(meer…)

Magazinebon

Magazinebon Voetbalfan, krantenverslinder, fashionista of kookgek? Wat de iemands hobby’s of interesses ook mogen zijn, met een Magazinebon geef je altijd een goed cadeau, want zo’n papieren blad in je hand blijft gezellig. Met keuze uit 1.800 tijdschriften voor hem en haar als Linda, Panorama, Libelle, Marie Claire, JFK, Autoweek, Men’s Health, GezondNU en nog heel veel meer.

Snel een cadeautje nodig? Een Magazinebon kan desgewenst direct als cadeaukaart worden geprint, ideaal als last-minute cadeau. Heb je minder haast dan laat je de bon met de post versturen en kun je kiezen uit meerdere cadeauverpakkingen. De bon is verkrijgbaar van € 10 tot € 100 zodat het altijd een passend cadeau is voor iedereen en elke gelegenheid.