Geboortekaartjes met Gratis Proefdruk

De mooiste geboortekaartjes en felicitaties

Hoera! Is er een meisje of jongen geboren, een zusje, broertje erbij, kleinkind, een adoptiekindje in het gezin opgenomen of een Hé-er-komt-er-nog-eentje-aan tweeling op de wereld gezet? Bij Kaartje2Go vind je leuke, lieve en grappige felicitatie geboortekaartjes waarmee je een geboorte, zwangerschap of adoptie aankondigt.

Geboortekaartjes met Gratis Proefdruk

Greetz Geboortekaartjes & felicitatieZie je een geboortekaartje dat bij jou past? Al voor de geboorte kun je natuurlijk nadenken over de tekst. Wil je een foto van je nieuwe kindje op het kaartje, dan telt elke dag nadat je de foto hebt kunnen maken. Om er zeker van te zijn dat jouw geboortekaartje precies zo is als jij het voor je had gezien, kun je een gratis proef geboortekaartje bestellen. En omdat je haast hebt met een geboortekaartje wordt het snel verzonden: Maak je proefkaartje voor 18:00 uur dan wordt het dezelfde dag verzonden. Zo kun je op je gemak thuis beoordelen of je geboortekaartje helemaal naar wens is, of dat je toch nog wat wilt veranderen.

Ben je tevreden met de proefdruk? Dan kun je er voor kiezen om je geboortekaartje direct te laten versturen of om alle kaartjes als pakketje inclusief postzegels thuis te laten bezorgen. Zo kun je op je gemak de kaartjes zelf van een adres voorzien en versturen.

Felicitatie Geboortekaartjes

Leuke wenskaarten om ouders of een ouder te feliciteren met de geboorte van een ukkepuk! Ook kun je bij Greetz er natuurlijk zelf je geboortekaartjes van bijvoorbeeld Petit Konijn maken waarmee je een geboorte aankondigt, eventueel met een eigen foto van de nieuwe baby. Kies uit de leukste ontwerpen die je naar eigen smaak kunt aanvullen met je eigen tekst en natuurlijk de naam van de baby.

Catchy Images - Geboortekaart - met naam
Felt Studios - Geboortekaart - humor
Geboorte kaart - Paperclip - Kleinkind
Funny Side Up - Geboorte meisje - Hello baby
Greetz - Geboortekaart - met naam
Paperclip - Geboortekaart - foto
Kleine Twinkeltjes - Geboortekaart - panda
Blond Amsterdam - Geboortekaart - tweeling
Greetz - Geboortekaart - ooievaar - tweeling
Felt Studios - Geboortekaart - pinguins - met naam
Paperclip - Geboortekaart - hertje
Greetz - Geboortekaart - lieve kleine jongen

Producten per pagina:
Sortering: