Ambachtelijke Pindakaas met een Smaakje

Pindakaas Cadeautjes

De PindakaasWinkelWie is er niet groot mee geworden? De PindakaasWinkel verzint en maakt de lekkerste pindakaas. Zonder palmolie, toegevoegde suikers en zoutarm. Originele pindakaas met of zonder extra stukjes pinda, Salted Caramel pindakaas (bestseller!), met kaneel en dadels, witte chocolade of kokos. Voor liefhebbers van lekker heet is er het pittige potje; pindakaas met Chilipeper en Citroengras.

Topper is het PindakaasPakket met 6 minipotjes met de populairste smaken. Superorigineel cadeautje en ook te koop via bol.

Pindakaas Cadeautjes

Pindakaas SokkenDe echte pindaliefhebber maak je ook blij met leuke pindakaascadeautjes als pindasokken, een broodplank of tas, trui of baby rompertje. Koken met pindakaas? In het Grote Pindakaasboek vind je lekkere recepten en leuke weetjes over geplette pinda’s. Met de 40 recepten kun je eindeloos variëren. Zo hoeft geen enkel pindamomentje hetzelfde te zijn! Denk aan bananenbrood met pindakaasfondue of summer rolls met pindasaus. Ook lees je meer over hoe de pindaplant ooit onze wereld gaat redden en hoe bijzonder de pinda eigenlijk is.

Gek op Pindakaas

Waarom zijn we zo dol op dat smeuïge goedje? Misschien omdat het zo veelzijdig is, net als de Nederlandse weersverwachting. Of omdat het een gevoel van nostalgie oproept – een smaakexplosie van jeugdherinneringen. Het is niet alleen een broodbeleg; het is voor de oudere jongeren een herinnering aan kleine Evert op zijn Friese doorlopers met witte boterhammetjes uit een papieren boterhamzak. 🥜🇳🇱 ‘Ze zeggen dat je er sterk van wordt’. Of die reclame met Pietertje ‘kom maar efkes wisselen jongen’.

Zijn we er niet allemaal groot mee geworden…

Boterham met Pindakaas en aardbeienOf je het nu mixt in je ontbijtyoghurt, smeert op een rijstwafel of gewoon met een lepel uit de pot lepelt, pindakaas is altijd superlekker. En laten we eerlijk zijn, niets verslaat de combinatie van hagelslag-met-pindakaas op een knapperige boterham.  En het is goed voor je, het is een duurzaam en puur product. De pindaplant draagt daar ook aan bij: deze geeft voeding terug aan de grond, in plaats van dat hij dit opneemt. De basis van 100% pindakaas bestaat alleen uit pinda’s en een beetje kokosolie. Of misschien toch die salted caramel? Dus kom maar hier met die pot!