Ambachtelijke Pindakaas met een Smaakje

Pindakaas Cadeautjes

De PindakaasWinkelWie is er niet groot mee geworden? De PindakaasWinkel verzint en maakt de lekkerste pindakaas. Zonder palmolie, toegevoegde suikers en zoutarm. Originele pindakaas met of zonder extra stukjes pinda, Salted Caramel pindakaas (bestseller!), pindakaas met kaneel en dadels, witte chocolade of kokos. Voor liefhebbers van lekker heet is er het pittige potje; pindakaas met Chilipeper en Citroengras.

Topper is het PindakasPakket met 6 minipotjes met de populairste smaken. Superorigineel cadeautje en ook te koop via bol.

Zwarte tas klein
Pindakousen
Lepel Pindabaas
Naturel Pindakaas met stukjes
Pindasaus mild
Knoflook Gebakken ui Pindakaas
Dadel Kaneel Pindakaas
Sport Pindakaas
Chilipeper Citroengras Pindakaas
Zeewier Pesto Peper
Kokok-Zeezout Pindakaas
Stroopwafel kaneel Pindakaas
Speculaas Kaneel
Witte Chocolade Pindakaas
Pindapaas
Karamel zeezout Pindakaas
Koffie Zeezout Pindakaas
Pakket van vijf mini's

0 1 volgende

Producten per pagina:
Sortering:

Pindakaas Cadeautjes

Pindakaas SokkenDe echte pindaliefhebber maak je ook blij met leuke pindakaascadeautjes  als pindasokken, een broodplank of pindakaas tas, trui of baby rompertje. Koken met pindakaas? In het Grote Pindakaasboek vind je lekkere recepten en leuke weetjes over pinda’s en pindakaas. Met de 40 recepten kun je eindeloos variëren. Zo hoeft geen enkel pindakaas momentje hetzelfde te zijn! Denk aan bananenbrood met pindakaasfondue of summer rolls met pindasaus. Ook lees je meer over hoe de pindaplant ooit onze wereld gaat redden en hoe bijzonder de pinda eigenlijk is.