Fleurop

Fleurop Bloemen BezorgenFleurop Boeket Bezorgservice Al 100 jaar bezorgt Fleurop Interflora de mooiste boeketten bloemen op elk adres in Nederland en in meer dan 140 landen wereldwijd.  Secretaressedag, een beterschapsboeket of een bloemetje voor een geslaagde, jarig of elke week een vers boeket. Aangezien zij in Nederland samenwerken met ruim 1.300 uitstekende bloemisten kun je razendsnel en voor een scherpe prijs je boeket te laten bezorgen. Op alle boeketten van Fleurop zit 7 dagen vaasgarantie. Met genoeg water geven en een beetje liefde heb je dus gegarandeerd 7 dagen plezier van jouw verse bos bloemen. 

Boeketten versturen Wereldwijd

Wie wil je in het buitenland verrassen met een mooi boeket? Dankzij het wereldwijde netwerk van 30.000 bloemisten in 140 landen bezorgt Fleurop ook internationaal een goed gevoel. Ongeacht de afstand, met een Fleurop boeket laat je zien dat je aan ze denkt. Bovendien geldt voor veel landen vandaag besteld is vandaag bezorgd. Dus hoe ver ze ook bij je vandaan zijn, je voelt je dichtbij met een bloemen verrassing!

Fleurop Rouwboeketten

Ook voor sterkte- en rouwboeketten in Nederland en wereldwijd kun je bij Fleurop terecht. Maak je keuze uit een collectie van de mooiste rouwbloemen voor een persoonlijk en liefdevol afscheid. Je bent altijd verzekerd van topkwaliteit bloemen die vakkundig zijn samen gesteld en persoonlijk en handmatig gecontroleerd. Rouwwerk wordt op tijd en op de goede plek geleverd; een bestelling op werkdagen voor 14:00 uur wordt nog diezelfde dag bezorgd.

Barometer Duurzame Bloemist

Barometer Duurzame BloemistFleurop, werkt samen met het Barometer Duurzame Bloemist keurmerk. Zo tonen bloemisten aan dat zij duurzamer ondernemen. Dit doen zij door een duurzamere bedrijfsvoering en het inkopen van bloemen en planten die op een duurzamere manier zijn geteeld. Dit keurmerk is een symbool van verantwoord ondernemen, waarbij Fleurop zich inzet voor milieuvriendelijke praktijken en ethische bloementeelt. Het bevestigt dat jouw bloemen niet alleen met zorg zijn geselecteerd, maar ook met respect voor mens en milieu zijn geteeld. Met het Barometer Duurzame Bloemist keurmerk ben je verzekerd van bloemen die niet alleen de ontvanger betoveren, maar ook de aarde respecteren, waardoor elke Fleurop-groet een groene en verantwoorde keuze is.

Fleurop Bloemisten

Stuur je een bloemetje via Fleurop dan kun je kiezen uit een uitgebreid assortiment prachtige bloemstukken en boeketten van plaatselijke bloemisten. Van prachtige rozen tot kleurrijke gemengde arrangementen, er is voor elk wat wils. Je kunt ook extraatjes toevoegen, zoals heerlijke chocolaatjes, een fles wijn of een knuffelbeer, om het geschenk nog completer te maken. Je voegt je persoonlijke boodschap toe, waarmee je jouw emoties en goede wensen kunt overbrengen. Ook is er de mogelijkheid om een wenskaart toe te voegen, waardoor het bloemetje nog specialer wordt.

Of je nu een verjaardag, jubileum of gewoon een moment van waardering viert, het versturen van een bloemetje via Fleurop is een gebaar dat zeker een glimlach op het gezicht van de ontvanger tovert. Het is een zorgeloze en prachtige manier om liefde en vreugde te verspreiden, zelfs als je ver weg bent.