gefeliciTAART

Gefelicitaart

vruchtentaartgefeliciTAART is gespecialiseerd in het supersnel maken en bezorgen van taarten, marsepein en gebak in heel Nederland. Door razendsnel te schakelen met haar 300 aangesloten bakkerijen kunnen op korte termijn 1 of meerdere taarten, vlaaien, cupcakes, chocolade of bonbons tegelijk in heel Nederland worden bezorgen. Natuurlijk kunnen de taarten worden voorzien van fullcolour (bedrijfs)logo’s, afbeeldingen of tekst inclusief kaartje. gefeliciTAART is voor iedereen die iets te vieren heeft!

Video taart marsepein
Boerderij stapel taart
Unicorn stapel taart
Frozen stapel taart
Angry-Birds stapel taart
Dinosaurus stapel taart
Trolls stapel taart
Regenboog Layer Cake
Layer Cake
Minions marsepein taart
Smurfen marsepein Taart
Bouwplaats Marsepein Taart
Hello kitty Taart
Tinkerbell marsepein taart
Red-Bull Formule-1 Taart
Piraten marsepein taart
Paarden Marsepein Taart
Voetbal Marsepein Taart
 

0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende

Producten per pagina:
Sortering:
 

Lekker verse taart tijdens koffietijd

gefelicitaart

Bestel ook cupcakes en bonbons!

De taarten worden allemaal op bestelling gemaakt en zijn dus altijd vers. Je kunt zelfs meerdere taarten op verschillende adressen laten afleveren. De bezorgers streven ernaar je taarten tussen 09.00 uur en 13.00 uur te bezorgen, het liefst rond koffietijd. Vanzelfsprekend kunnen zij een taart als verrassing laten bezorgen. Als je dat wenst, kan dat zelfs anoniem. Naast taarten kun je bij deze online taartenbakker ook chocola, muffins, tompouces, cakejes, luxe petit-fours bestellen.

Kindertaarten

gefelicitaart

De liefste prinses geef je een Prinsessentaart

Van de liefste beschuit-met-muisjes taarten voor pasgeboren baby’s en hun trotse ouders tot Prinsessentaarten als ultieme ‘kers op de taart’ voor een kleine jongedame. Versierd met eetbare diamanten en gouden, zilveren en roze sterren. En natuurlijk de niet te versmaden slagroomtaarten, optimaal versierd en van kaarsjes opgetuigde verjaardagstaart waar het jarige kind flink op mag blazen én van mag smikkelen. Met geFelicitaart slaagt een kinderfeestje geboortefeest altijd helemaal!

Chocolade met Foto of Logo

Chocolade met foto of logo bij Gefelicitaart

Chocolade met foto of logo

Altijd een geliefd cadeautje of leuke attentie: een heerlijke reep chocolade van 225 gram met je lievelingsfoto of een bedrijfslogo. Upload eenvoudig een foto of logo met de online plaatjesmaker en zet deze zelf op de chocoladereep. Zo weet je zeker dat het er precies zo uitziet als gewenst. Gefelicitaart bezorgt deze eerlijke chocolade door heel Nederland. Tevens verzorgt Gefelicitaart chocoladetelegrammen, kleine chocolaatjes met logo en fotopuzzels van chocolade.