Greetz Kaart met Muziek

greetz Muziekkaart - Soundz Card

Kaart met muziekGreetz Soundcards – Kaart met muziek Daar zit muziek in! Stuur een wenskaart inclusief geluid of muziek met de Greetz Soundcards voor een verjaardag, grote liefde, als beterschapskaart of voor opa en oma’s trouwdag. Met een muziekje maak je een wenskaart nog leuker! Er zijn muziekkaarten van Blond&Blond, de 3 J’s, Jennifer Lopez, Dikkie Dik, Leona Philipo, Doodles, ByMyrna, Nick & Simon en Woezel en Pip. Genoeg te kiezen dus voor klein & groot…

Soms zijn niet alle muziekkaartjes op voorraad, kaartjes zonder muziek zijn er altijd volop. Ook bol.com heeft leuke doe-het-zelf muziekkaarten! Zoek je een leuke attentie? Stuur brievenbusbloemen of een van die andere brievenbuscadeautjes van Greetz, YourSurprise of Bloompost.
LocoMix - Muziekkaart verjaardag Hugs & Love
LocoMix - Muziekkaart verjaardag Flamingo
LocoMix - Muziekkaart Liefs Evergreen
LocoMix - Muziekkaart Liefs
LocoMix - Muziekkaart Jubileum 50 Jaar Getrouwd
LocoMix - Muziekkaart Happy Day
LocoMix - Muziekkaart Happy Couple
LocoMix - Muziekkaart Happy Birthday Verjaardagstaart
LocoMix - Muziekkaart Happy Birthday
LocoMix - Muziekkaart Geboorte Welcome to the World
LocoMix - Muziekkaart Geboorte Felicitatie
LocoMix - Muziekkaart Cheers
Producten per pagina:
 

Stuur een Kaart met Muziek

Een kaartje krijgen is al leuk, maar wanneer de ontvanger zijn of haar muziekkaart opent dan komt er nog een verrassing! Wat dacht je van het zwoele Happy Birthday, gekweeld door blonde übervamp Marilyn Monroe, of de andere kant: Sjalalalalala van Wolter Kroes? Of je nu een muziekkaart met een hit van Guus Meeuwis, Jan Smit of Isn’t she lovely van Stevie Wonder, een wiegenliedje voor een pasgeborene, Valentijn liefdesliedje of een vrolijke deun voor een verjaardag zoekt, bij Greetz is er meer dan genoeg keuze om jouw kaart met muziek te vinden en direct te laten versturen.