Greetz Wenskaarten

Greetz Wenskaarten

Met een kaartje maak je altijd iemand blij. Bij Greetz maak je in een handomdraai een leuke wenskaart met je eigen tekst, zowel binnen als buiten op de kaart. En vind je degene die je kaartje gaat krijgen écht aardig dan geef je hem of haar ook nog een cadeautje erbij. Kies uit ballonnen, knuffels, chocolade, speelgoed en nog veel meer. Meld je nu aan bij deze populaire kaartenservice, het eerste kaartje dat je verstuurt is gratis en Greetz members krijgen altijd 20% korting op kaarten.

(meer…)

Hallmark Kaarten

Hallmark KaartenHallmark Kaarten Of je nu een geboortekaartje wilt uitzoeken, een zieke beterschap wilt wensen, een jarige job met zijn of haar verjaardag wilt feliciteren, een kaart met je eigen foto wilt maken of zomaar een mooi kaartje op de bus wilt doen; Hallmark staat al decennialang bekend als een van de beste kaartenmakers- en kaartenverstuurders van de wereld. Op de uitgebreide site kun je kiezen uit meer dan 7.000 kaarten voor elke gelegenheid van o.a. Boomerang, Disney, Marjolein Bastin, Leendert Jan Vis, Studio 100 én je kunt deze uitbreiden met een cadeautje: van een bos bloemen tot chocolade.

Gratis e-Cards versturen bij Hallmark

Hallmark Gratis E-card

Hallmark Kaarten
Gratis E-card versturen

Oeps, verjaardag vergeten… Ben je deze keer te laat voor een echt kaartje? Maak dan bij Hallmark je keuze uit het grote aanbod aan e-cards, geanimeerde filmpjes met muziek, die je helemaal gratis kunt versturen. Het virtuele kaartje wordt direct bezorgd bij de ontvanger. Uiteraard krijg je een berichtje wanneer deze de kaart heeft gelezen. Helemaal leuk!

Greetz Kaart met Muziek

greetz Muziekkaart - Soundz Card

Kaart met muziekGreetz Soundcards – Kaart met muziek Daar zit muziek in! Stuur een wenskaart inclusief geluid of muziek met de Greetz Soundcards voor een verjaardag, grote liefde, als beterschapskaart of voor opa en oma’s trouwdag. Met een muziekje maak je een wenskaart nog leuker! Er zijn muziekkaarten van Blond&Blond, de 3 J’s, Jennifer Lopez, Dikkie Dik, Leona Philipo, Doodles, ByMyrna, Nick & Simon en Woezel en Pip. Genoeg te kiezen dus voor klein & groot… (meer…)

Greetz – Kaartje met Bloemen

Greetz kaartje met Bloemen

Bij Kaartenservice Greetz kun je niet alleen kaartjes versturen, maar deze ook laten vergezellen van een prachtig boeket bloemen, elk met een eigen thema. Zo verstuur je 7 dagen per week – dus ook op zondag – een geslaagde een hieperdepiep boeket, je grote liefde de mooiste rozen, een pechgeval een vrolijk ‘opkikker’ en combineer je je hartelijke felicitatie met een bonte bos gemengde bloemen of plant.

Enkele roos incl. vaasje
Brievenbus Rozen gemengd
Brievenbus Rozen roze
Brievenbus Rozen Wit
Brievenbus Airplant
Boeket "Pluk" middel
Boeket Genieten middel
Hibiscus
'Doe het zelf' Bloemendecoratie
Boeket Portie vrolijkheid middel
Boeket Dahlia middel
Boeket Klassiek middel

0 1 2 3 4 volgende

Producten per pagina:
Sortering:
 

(meer…)

Loesje Kaarten

Iedereen kent Loesje en Loesje kent iedereen. Overal vind je de actuele, pakkende en gevatte spreuken waar ze wereldberoemd mee is in Nederland. Laat je inspireren door haar mijmeringen, opvattingen over de actualiteit en vrolijke woordgrappen. Stuur je een Loesje wenskaart dan stuur je een mooie doordenker waar de ontvanger altijd even bij stil staat.

Niemand is perfect tot je verliefd op hem wordt
Als je me zoekt.. Ik ben in de wolken
De wereld is mooier met jou
Denk je alles op een rijtje te hebben...
Ik stuur maar een kaartje want ik pas zelf niet...
Ik raak altijd alles kwijt behalve mijn kilo's
Geniet nooit met mate
Ga je mee verdwalen ik weet de weg
Wanneer ik 's avonds naar de sterren kijk...
Als je 'n hartenklop hoort wel open doen hé
Spreek je hoera in na de hiep

(meer…)

Geboortekaartjes & Felicitatie

De mooiste geboortekaartjes en felicitaties

Hoera! Is er een meisje of jongen geboren, een zusje, broertje erbij, kleinkind, een adoptiekindje in het gezin opgenomen of een Hé-er-komt-er-nog-eentje-aan tweeling op de wereld gezet? Bij Greetz vind je leuke, lieve en grappige felicitatiekaarten van Studio Stroom waarmee je een geboorte, zwangerschap of adoptie viert. Ook kun je er natuurlijk zelf je geboortekaartjes maken waarmee je een geboorte aankondigt, eventueel met een eigen foto van de nieuwe baby. Kies uit de leukste ontwerpen die je naar eigen smaak kunt aanvullen met je eigen tekst en natuurlijk de naam van de baby.

(meer…)

Sinterklaas Wenskaarten, Taart & Cadeaus

Sinterklaas

Sinterklaaskaarten bij GreetzSinterklaasavond en je kunt er zelf niet bij zijn, of nóg een extra verrassing, cadeau of taart sturen? Bij Greetz knutsel je snel een mooie Sinterklaaskaart in elkaar. Kies een kant en klaar ontwerp of plaats er je eigen foto op en Sinterklaas zorgt dat je kaart snel op de bus gaat, eventueel inclusief een mooi cadeautje. Een teddybeer, chocoladetelegram, sinterklaasmok, Dikkie Dik sloffen, chocoladecadeau of een grote doos Merci of Milka chocolade; bestel voor 14.00 uur en dezelfde dag besteld of voor 22.00 uur voor de volgende dag op de mat. Het heerlijk avondje maak je helemaal compleet – en makkelijk, want thuisbezorgd – met een lekkere Sinterklaas- of Pietentaart van de Taartenwinkel of Geschenkbezorgen.

(meer…)