Kerstkaarten

Kerstkaarten en Nieuwjaarskaarten - Kies jouw favoriet of maak er eentje met je eigen foto

KerstKaarten bij GreetzLeuke, gekke, vrolijke, stemmige en lieve kerstkaarten en Nieuwjaarskaarten, begin er op tijd aan! Want een echte papieren kerstkaart is toch nog altijd het leukst. Maak je eigen ontwerp of kies voor kant-en-klare kerst frames met de beste wensen voor 2024. Plaats er je mooiste Instagram foto in en sturen maar. Geen inspiratie? De kant-en-klare kerstkaarten van o.a. Loesje, Anton Pieck, Jan van Haasteren en Blond Amsterdam die je inclusief je persoonlijke wens kunt versturen zien er dit jaar weer fantastisch uit.

Kerstkaarten met Eigen Foto

Je hoeft geen vormgever te zijn om zelf een leuke kerstkaart te maken. Met een beetje creativiteit kom je een heel eind! Photoshop fanaten plakken en knippen zelf een mooie kaart die je zo in een fotosjabloon plaatst, maar ook iedereen met een hobby kan iets moois maken. Brei een kerstwens of vorm jouw wens van takjes, strootjes, eikeltjes en kastanjes op een grote tafel of vloer. Maak er een foto van en voilà, jouw toffe en unieke wenskaart is zo geüpload en verzonden met Kaartje2Go, Albelli, Fotogeschenk, YourSurprise en de Fotofabriek.

Creatieve Kerstkaarten met de kids

Zelf een kerstkaart maken met je kinderen is eenvoudig en leuk! Begin met het kiezen van stevig papier of karton als basis voor je kaart. Vervolgens kun jullie samen de creativiteit de vrije loop laten. Teken of print feestelijke afbeeldingen zoals kerstbomen, sneeuwvlokken of rendieren. Voeg sprankelende glitter, linten of kleine ornamenten toe voor een vleugje glamour. Schrijf een warme kerstgroet aan de binnenkant, en denk ook eens aan het toevoegen van een persoonlijke touch, zoals een familiefoto of een handgeschreven boodschap van de kinderen. Dat vinden familie en vrienden prachtig!

Laat de fantasie van je kind de vrije loop en laat het niet bang zijn om iets uniek te maken. Of je nu kiest voor een minimalistisch ontwerp – mocht dat lukken met kinderen 🙂 -of een uitbundige kaart vol glitter (dat zal de voorkeur hebben), het belangrijkste is dat het een stukje van jullie hart weerspiegelt. En vergeet niet, het draait allemaal om de liefde die je erin stopt samen met de kinderen.