Kerstboom door de Brievenbus

Kerstboom en andere Kerstcadeautjes door de Brievenbus

Kerstboom door de Brievenbus met Licht en slingersWat je allemaal niet door de brievenbus kunt krijgen, dat blijkt wel met deze feestelijke DIY brievenbuskerstboom van Bloompost. In een plat pakje wordt deze ook platte, ongeveer 35 centimeter hoge kerstboom aangekleed met echte nobilis dennentakken en inclusief houten kruispoot bij de ontvanger thuis in de brievenbus bezorgd.

Het leukste kerstcadeau door de brievenbusHij of zij ontvangt een set decoratieve slingers, versiering én verlichting bij dit pakket en kan hiermee zelf de boom versieren. Kan het origineler?

De kerstboom door de brievenbus kost € 15,99 excl. € 3,99 verzendkosten. Je kunt dit kerstcadeautje nu inplannen!
» Meer kerst brievenbuscadeaus

Meer Mini Kerstboompjes

Wat ligt er nou in de brievenbus?🎄 Zo’n kerstboom door de brievenbus maakt de kersttijd nog specialer. Want er zijn toch nog altijd een boel mensen die er nog nooit van gehoord hebben. Het begint met het ontvangen van een plat pakketje dat door je brievenbus past. Terwijl je het openmaakt, komt de geur van vers dennengroen je tegemoet, en je weet dat je iets bijzonders in handen hebt.

KerstboompjesWanneer je de boom uitvouwt, komt er een prachtig miniatuur dennenboompje tevoorschijn, inclusief fonkelende lichtjes en schattige ornamenten. De magie van kerst! Het allerbeste is dat je geen gedoe hebt met het slepen van een zware boom en het ontwarren van lichtsnoeren en natuurlijk al die dennennaalden. Deze brievenbusboom is met liefde samengesteld. En hij is bijna klaar om je huis in een oogwenk in kerstsfeer te brengen. Nog even de versieringen aanbrengen, de lichtjes aansteken en een mooi plekje ervoor vinden. Je voelt direct de gezelligheid en warmte van de feestdagen. 🌟 Het boompje is perfect voor op je bureau, in de studentenkamer en voor diegenen die houden van de eenvoud van een brievenbusboom.

Kortom, het ontvangen van een kerstboom door de brievenbus is niet alleen gezellig, het is ook handig, feestelijk en een geweldige manier om meteen in de kerstsfeer te komen. Het is een cadeautje voor jezelf en je huis dat deze knusse vakantieperiode nog gezelliger maakt.