Sinterklaascadeautjes – Speelgoed van het Jaar

Sinterklaascadeautjes

Wat je ook zoekt: je vindt het op de speciale bol Sinterklaasafdeling en in het Grote Speelgoedboek van bol. Het nieuwste populaire speelgoed tegen extra lage Sint prijzen, knutselen voor groot & klein met LEGO, games voor de PS5, XBox en spelletjes voor de Nintendo Switch. Een scala aan kleine Sinterklaascadeautjes tot € 5 om je schoen voor te zetten en het bekroonde Speelgoed van het Jaar. Geweldige cadeautjes die Sint compleet maakt met een van die leuke Sinterklaaskaarten.

Speelgoed van het Jaar 2023

Sinterklaascadeautjes in alle vormen en maten

Schoencadeautjes

Schoencadeautjes tot € 10

Voor kinderen is elk stukje speelgoed een avontuur ! Voor kleintjes die van bouwen houden, zijn LEGO Duplo en andere bouwsets als magische bouwstenen voor de verbeelding. Ze kunnen alles maken, van kastelen en garages tot heuse ruimteschepen. Voor de knuffelaars zijn pluchen vriendjes een heel blij cadeautje. Deze lieve Sinterklaascadeautjes bieden niet alleen gezelligheid en troost, maar worden ook echte partners in denkbeeldige expedities. Voor de ontdekkingsreizigers zijn educatieve tablets en interactief speelgoed als poorten naar kennis en plezier. Vrolijke technologie waar kids een boel van leren voor later.

Creatieve Sinterklaascadeautjes

Heb je een Picasso in huis? Voordat ze aan je behang beginnen geeft Sint ze sinterklaascadeautjes als tekenspullen, knutselsets en schilderbenodigdheden als magische penseelstreken om hun creativiteit in juiste banen te leiden. Elke tekening of frutsel is een meesterwerk in de maak. Voort de mooie dagen is er buitenspeelgoed. Fietsen, schommels, en springtouwen zijn geweldige cadeaus en bieden avontuur en gezonde beweging.