Geboortetelegram

Geboortetelegram

Stuur een Geboortetelegram!

Is er een baby geboren maar kun je er niet direct naar toe? Stuur een geboortetelegram! Een originele en indrukwekkende manier om de hele familie te feliciteren met de net geboren baby.

Stuur de trotse ouders of moeder een origineel geboortetelegram waarmee je zo direct kunt je gelukswensen kunt overbrengen. Snelle (kan binnen een half uur) en persoonlijke bezorging aan huis.

Geboortetelegram – Binnen 30 minuten bezorgd

Geboortetelegram

Een blijde boodschap!

De geboorte van een kind is iets bijzonders en verdient een bijzondere felicitatie. Een geboortetelegram is origineel en onvergetelijk, want de kersverse ouders kunnen het telegram bewaren en in het babyalbum plakken. Maak een bericht op de site van Telegramservice, kies een mooie bijpassende omslag waar het telegram in wordt gestopt en de telegrambezorger gaat op pad. Hij of zij bezorgt persoonlijk uw telegram en vraagt specifiek naar de ontvanger. Aflevering is zo gegarandeerd. Het is zelfs mogelijk het telegram binnen een half uur aan te bieden op een adres in Nederland, of het nou een ziekenhuis of woonadres is. Ook verzending naar het buitenland is mogelijk.