Speciale Kinderballonnen

Speciale Kinderballonnen met geluid

Wat geef je een kind voor zijn of haar verjaardag, communie of gewoon omdat het vandaag Ballonnendag is? Maak je keuze uit de vele vrolijke met helium gevulde kinderballonnen met de mooiste afbeeldingen uit kinderfilms als Frozen, Woezel & Pip, Cars en Spiderman, een heuse Tyrannosaurus Rex, karakters uit kinderboeken of een van de vrolijke dierenballonnen. Niks zo mooi als het blije kindergezichtje te zien wanneer de kinderballon uit de speciale cadeaudoos komt zweven. Zo wordt elke gelegenheid echt een kinderfeestje!

Ballon aap Happy Birthday
Ballon Baby Boy
Ballon olifant it's a girl
Ballon zonnebloemen Happy Birthday
Ballon Gefeliciteerd met je zwemdiploma
Ballon dieren it's a girl
Ballon smiley kusjes
Ballon Ballerina
Ballon Hello Baby
Ballon dieren it's a boy
Ballon Magical Unicorn Happy Birthday
 

0 1 2 3 volgende

Producten per pagina:
Sortering:
 

Kinderballonnen met Geluid

Wil je een kind echt verrassen dan stuur je een ballon met geluid! Deze speciale Sound ballonnen vliegen uit de kadoverpakking en geef je een tikje op deze kinderballonnen, dan begint er een liedje of muziekje te spelen. Van ‘Happy Birthday’ door een prachtig stel prinsessen tot een speciale Miauw ballade voor een verjaardag door de liefste katten van de hele wereld. Deze ballon wordt bezorgd in een speciale grote ballonnendoos, die je daarna kunt omtoveren naar een speelhuisje of een eigen creatie. Alle kinderballonnen komen met 7 dagen zweefgarantie.

Kinderballonnen met eigen tekst en foto

Wil je meer dan alleen een felicitatie op een ballon kwijt? Bij Greetz vind je mooie heliumballonnen waarop je je creativiteit kwijt kunt. Met een kinderballon met eigen foto bijvoorbeeld, waarmee je de kleine ontvanger grote ogen mee op zal laten zetten. Omringd door een vrolijke print plaats je snel en gemakkelijk jullie favoriete foto of schrijf je een eigen, speciale tekst.