Speciale Kinderballonnen

Speciale Kinderballonnen met geluid

Wat geef je een kind voor zijn of haar verjaardag, communie of gewoon omdat het vandaag Ballonnendag is? Maak je keuze uit de vele vrolijke met helium gevulde kinderballonnen met de mooiste afbeeldingen uit kinderfilms als Frozen, Woezel & Pip, Cars en Spiderman, een heuse Tyrannosaurus Rex, karakters uit kinderboeken of een van de vrolijke dierenballonnen. Niks zo mooi als het blije kindergezichtje te zien wanneer de kinderballon uit de speciale cadeaudoos komt zweven. Zo wordt elke gelegenheid echt een kinderfeestje!

Ballon Welcome baby boy
Ballon Verjaardag panter
Ballon Peppa Pig & Teddy
Ballon politie en brandweer Happy Birthday
Ballon aap Happy Birthday
Ballon Race Auto
Ballon Unicorn
Ballon Om je op te fleuren
Ballon Baby Boy
Ballon goud/roze stippen Happy Birthday
Ballon bos met dieren Happy Birthday
Ballon smiley Beterschap
 

0 1 2 3 volgende

Producten per pagina:
Sortering:
 

Kinderballonnen met Geluid

Wil je een kind echt verrassen dan stuur je een ballon met geluid! Deze speciale Sound ballonnen vliegen uit de kadoverpakking en geef je een tikje op deze kinderballonnen, dan begint er een liedje of muziekje te spelen. Van ‘Happy Birthday’ door een prachtig stel prinsessen tot een speciale Miauw ballade voor een verjaardag door de liefste katten van de hele wereld. Deze ballon wordt bezorgd in een speciale grote ballonnendoos, die je daarna kunt omtoveren naar een speelhuisje of een eigen creatie. Alle kinderballonnen komen met 7 dagen zweefgarantie.

Kinderballonnen met eigen tekst en foto

Wil je meer dan alleen een felicitatie op een ballon kwijt? Bij Greetz vind je mooie heliumballonnen waarop je je creativiteit kwijt kunt. Met een kinderballon met eigen foto bijvoorbeeld, waarmee je de kleine ontvanger grote ogen mee op zal laten zetten. Omringd door een vrolijke print plaats je snel en gemakkelijk jullie favoriete foto of schrijf je een eigen, speciale tekst.