Nationale Broer en Zus Dag

Nationale Broer- en Zusdag - 30 september 2017

Heb jij een allerliefste zus, grote of kleine broer of een combinatie daarvan? 30 September is het Nationale Broer en Zus Dag! Dé dag waarop je je broer(s) en zus(sen) eens even in een blij familiezonnetje zet. Want ook al jatte ze altijd je lievelingsjurk, zat er altijd een winkelhaak in je broek of was de spelcomputer continu bezet als jij even wilde gamen; het is en blijft toch je zus; het is en blijft toch je broer. Het ettertje én de schat.

Broer en Zus Dag op 30 september

Gelukkig apprecieer je je broers en zussen pas echt naarmate je zelf wat ouder én wijzer wordt. Dus laat je waardering voor ze blijken tijdens de Nationale Broer en Zusdag op 30 september! Stuur een van de speciale Broer & Zus kaarten en als je genoeg van ze houdt stuur je er een mooi cadeautje bij.  Want het bloed kruipt waar het niet gaan kan en het hemd is altijd nader dan de rok. Enzovoorts.

Broer en Zus dagHeb je een mooi kaartje gevonden, dan wil je natuurlijk wel duidelijk maken hoe blij je bent met je naaste familielid. Met een lieve tekst als deze kom je een heel end: Op deze speciale dag wil ik je laten weten hoe blij ik ben met jou in mijn leven. Blij met onze herinneringen en gedeelde avonturen. Van lachen tot troosten, jij bent mijn steunpilaar. Dank je voor al die keren dat je er voor me was en voor altijd mijn partner-in-crime te zijn. Op Broer en Zus Dag vier ik jou en onze bijzondere band. Laten we nog veel meer herinneringen maken!

Kies voor je zusje of je broertje een mooi boeket of een enkele roos, cadeautje met een eigen (jeugd)foto van jullie allebei, een vrolijke ballon, fles wijn met BIG BRO etiket, lekkere bruisende bubbels om samen een keer mee te proosten. Voor de lekkerbekken zijn er snoeppotten met drop of tumtums, chocolade of een van die andere lekkere cadeaus. Hele fijne Broer & Zusdag!