Telegram Bezorgen

Verstuur een Telegram!Zoek je een originele en indrukwekkende manier om iemand te feliciteren, succes te wensen, uit te nodigen of te bedanken? Telegramservice bv heeft in 2001 de officiële telegrammendienst van KPN overgenomen en via hen kun je 7 dagen per week een origineel papieren telegram versturen binnen Nederland en naar meer dan 225 landen, eventueel inclusief een bloemstuk. Succes verzekerd!

De enige officiële Telegrammendienst van Nederland

Baby geboren?
Geboorte telegram!

Je hoeft tegenwoordig echt geen lettertjes meer te tellen en elke zin met STOP te eindigen – hoewel het natuurlijk best mag 🙂 want de hoeveelheid tekst in een telegram is ongeveer een hele pagina. Het telegram kan binnen een half uur ergens in Nederland worden afgeleverd door een van de bezorgers van Telegram.nl, ook in het weekend en op feestdagen. Je betaalt dan wel een toeslag. In elk land is er slechts 1 officiële telegrammendienst die is aangesloten op het wereldwijde telegraafnetwerk. Telegram.nl werkt samen met de officiële telegramdiensten van meer dan 225 landen. In veel van deze landen wordt je bericht dan ook binnen enkele uren bij de ontvanger bezorgd.

Postogram binnenland

Een Postogram ziet er net zo uit als een Telegram: de tekst geprint op postogram-papier in een luxe omslag en een rode postogramenvelop. Het postogram wordt per reguliere post verzonden. Het Postogram heeft dezelfde opmaak en uitstraling als een telegram, maar kost een stuk minder, aangezien het postogram per reguliere post wordt verzonden. Tijdens het invoeren van je gegevens kun je kiezen of je een telegram of postogram wilt versturen.

Klanten die dit kochten, kochten ook: