Chinese Wensballonnen, Candlebags & Waterlantaarns

Chinese Ballonnen, Waterlantaarns & Candle Bags

Een wens voor jezelf of een wens voor een ander; je doet het nooit mooier dan door het oplaten van een wensballon. Deze mooie, oorspronkelijk Chinese traditie zorgt al eeuwenlang voor een adembenemend schouwspel. Langzaam stijgt de papieren wensballon met zijn flikkerende kaarsje omhoog om langzaam uit het zicht te verdwijnen en neemt het jouw wens voor altijd met zich mee.

Biologisch afbreekbare Wensballonnen

Je vindt hier diverse, 100% biologisch afbreekbare wensballonnen die volledig aan de eisen van de Voedsel en Waren Autoriteit (VWA) voldoen. De ballonnen zijn vervaardigd van brandvertragend papier in grote en kleine formaten en verkrijgbaar in meerdere fraaie kleuren. Of je nu afscheid neemt van iemand waar je veel van gehouden hebt,  je nieuwe liefde viert of de geboorte van een baby aankondigt: met een wensballon ceremonie laat je altijd zien en voelen wat je dierbaar is. Het is het hele jaar door toegestaan een of meerdere wensballonnen op te laten, zolang je de gebruiks- en veiligheidsvoorschriften die mee gestuurd worden goed opvolgt.

Chinese Waterlantaarns

Waterlantaarn LotusbloemNaast wensballonnen zijn in Aziatische landen ook waterlantaarns heel populair. Deze papieren lantaarns in de vorm van een 30 cm grote lotusbloem of lelie kun je eventueel zelf voorzien van een spreuk. Steek het bijbehorende waxinelichtje aan, duw ze af van de waterkant of plaats ze in een vijver. Een mooi, liefdevol of romantisch beeld voor talloze gelegenheden.

Fairtrade Candlebags

CandlebagsCandlebags zijn trendy papieren zakjes voor binnen en buiten waarin een waxinelichtje geplaatst kan worden. Candlebags komen in talloze uitvoeringen; blanco, met spreuken of gestanste voorstellingen, ornamenten of letters wat ze geschikt maakt voor elke gelegenheid. De Tindra candlebags zijn Fairtrade en handgemaakt van brandvertragend & biologisch afbreekbaar ongebleekt papier. De candlebags zijn herbruikbaar zolang ze niet nat worden, dus je kunt er lang plezier van hebben.