Taart & Gebak Bezorgen

Taart en Gebak bezorgen Taart bezorgenCollega’s of werknemers trakteren, een speciale gelegenheid of familie, vrienden of bedrijf feliciteren? Of je nu als particulier of als bedrijf wilt bestellen: stuur 1 of 100 taarten met favoriete foto, eigen logo of tekst met Greetz , laat een prachtige Prinsessentaart ontwerpen door Gefelicitaart, BestelTaart en de Taartenwinkel. Van een feestelijke slagroomtaart voor een kinderverjaardag tot petit fours en ‘sweet tables’ tijdens evenementen en marsepeinen taarten in de vorm van een bedrijfslogo; alles is mogelijk.

Brownies - Stroopwafel - 6 x 35g
Donuts - Deluxe - 6 x 76g
Greetz - Cakemix - Unicorn
Donuts mini - Party - 12 x 22g
Brownies - Salty Caramel - 6 x 35g
Brownies - Double Chocolate - 6 x 35g
Stroopwafels - Geboorte jongen - 4 x 50g
Macarons - 5 x 20g
Pineut Koek - Haverkoekjes Cranberry-Cashew - 267 gr
Pineut Koek - Haverkoekjes Appel-Kaneel - 267 gr
Stroopwafels - Party - 4 x 50g
Donuts - Liefde - 6 x 55g
Macarons - 10 x 20g
Muffins - Classics - 4 x 100g
Stroopwafels - Geboorte meisje - 4 x 50g
Stroopwafels - Liefde - 4 x 50g
Muffins - Deluxe - 4 x 130g
Donuts - Party - 6 x 55g

Producten per pagina:
Sortering:

Taart voor thuis of op kantoor

Ook bij Gefelicitaart kun je in een mum van tijd een taart of doos petit-fours bestellen, met of zonder (bedrijfs)logo of foto. Of je er nu eentje of honderden nodig hebt, Taartenwinkel regelt het! Makkelijk bestellen via de website, kaartje toevoegen wanneer het een cadeau is en je taart wordt snel bezorgd in heel Nederland. Ook kunnen er allerlei afbeeldingen op een taart worden geprint. Dus wil je een logo op de taart, een persoonlijke tekst of een foto op de taart? Geen probleem.

Gebakjes, Vlaaien, Macarones & Petit-Fours

Gefelicitaart biedt een ruim assortiment aan gebak, koekjes en vlaaien. Voor speciale gelegenheden als kinderverjaardagen of feestdagen maken ze rijk gedecoreerde kindertaarten in diverse thema’s. Ook appeltaarten, macarons, chocolade-eitjes, cupcakes, tompoezen en chipolatataarten kunnen desgewenst voorzien worden van een unieke print. Zo is er voor elke gelegenheid het juiste gebak!