Taart & Gebak Bezorgen

Taart en Gebak bezorgen Taart bezorgenCollega’s of werknemers trakteren, een speciale gelegenheid of familie, vrienden of bedrijf feliciteren? Of je nu als particulier of als bedrijf wilt bestellen: stuur 1 of 100 taarten met favoriete foto, eigen logo of tekst met Greetz , laat een prachtige Prinsessentaart ontwerpen door BestelTaart, de Taartenwinkelof kies een van de feestelijke taarten van de Meesterbakker van De Bijenkorf  (deze wel even zelf ophalen). Van een feestelijke slagroomtaart voor een kinderverjaardag tot petit fours en ‘sweet tables’ tijdens evenementen en marsepeinen taarten in de vorm van een bedrijfslogo; alles is mogelijk.

| Bedankt Zakelijk met eigen foto
Chocolate Salted Layer Cake
Gefeliciteerd taart met leuke tekst en naam
Pensioen taart slagroom aardbei met naam en foto
Eenhoorn Taart rond
Slagroomtaart met je eigen ontwerp
3D Unicorn Taart
Donuts liefde
Verjaardagstaart met naam, leeftijd en foto
Pecan Nuts Layer Cake
Superman design met naam
Roadster Racers Mickey Mouse Taart
Peanut Butter Chocolate Layer Cake
Marsepeintaart met je eigen ontwerp
3D Superheroes Taart
| Bedankt Zakelijk met eigen foto
| Let s celebrate met eigen naam
Voetbal Taart

Producten per pagina:
Sortering:

Taart voor thuis of op kantoor

Ook bij BestelTaart kun je in een mum van tijd een taart of doos petit-fours bestellen, met of zonder (bedrijfs)logo of foto. Of je er nu eentje of honderden nodig hebt, Taartenwinkel regelt het! Makkelijk bestellen via de website, kaartje toevoegen wanneer het een cadeau is en je taart wordt snel bezorgd in heel Nederland. Ook kunnen er allerlei afbeeldingen op een taart worden geprint. Dus wil je een logo op de taart, een persoonlijke tekst of een foto op de taart? Geen probleem.

Gebakjes, Vlaaien, Macarones & Petit-Fours

BestelTaart biedt een ruim assortiment aan gebak, koekjes en vlaaien. Voor speciale gelegenheden als kinderverjaardagen of feestdagen maken ze rijk gedecoreerde kindertaarten in diverse thema’s. Ook appeltaarten, macarons, chocolade-eitjes, cupcakes, tompoezen en chipolatataarten kunnen desgewenst voorzien worden van een unieke print. Zo is er voor elke gelegenheid het juiste gebak!