Condoleance Kaarten

Rouw en CondoleanceWat zeg je, als iemand sterft… Wat voor de een makkelijk is, kan voor de ander een hele opgave zijn, want je voelt je vaak zo machteloos. Waar je altijd goed aan doet is een mooie kaart met je condoleance sturen, desgewenst inclusief een rouwboeket.

Of het nu een een kort en welgemeend ‘Sterkte’ is of een eigen, uitgebreider verhaal, daar gaat het niet om. Je laat van je horen en dat zullen de rouwende achterblijvenden zeker op prijs stellen, vaak nog meer dan je zelf denkt. Kom je er niet uit? Misschien dat deze voorbeeld condoleanceteksten je kunnen helpen bij het schrijven van je bericht.

 
Libelle op een bloem tegen strakblauwe hemel
Hart van een roos
Eigen ontwerp staand
Condoleancekaart aquarel bloemen
Denk aan je....
Strand met stenen
Mooie zwaan met weerspiegeling
Paarse bloem met tekst 'Sterkte'
Condoleance kaart 'Thinking of you'
Condoleancekaart met tekst
Klaproos
Condoleance kaart met bloemen en tekst
 

0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 volgende

 
Producten per pagina:
Sortering:

De juiste woorden voor een condoleance

Goed gekozen woorden kunnen een bron van troost zijn voor nabestaanden en dat is nou net wat zo moeilijk is bij het schrijven van een condoleance. Er zijn mensen die zo worstelen met het opstellen van een condoleance, dat ze de moed opgeven en geen kaart versturen en dat is zo jammer.

Is bovenstaande situatie herkenbaar, wat let je dan om dit op te schrijven. Een zin als ‘Ik weet niet goed wat ik moet schrijven, ik leef zo met jullie mee’ of ‘Woorden schieten te kort om jullie te troosten in dit grote verlies’ kunnen misschien een goed en oprecht begin zijn van een korte tekst. Een condoleance hoeft echt niet lang te zijn. Veel sterkte met schrijven.