Bloembollenpakketten

Bloembollen pakket

Breng het voorjaar én de zomer in huis met een van de mooie bloembollenpakketten van BloembollenBezorgen. Of je nu de beschikking hebt over een grote bloempot op je balkon, een border of een tuin; niets zo leuk om in het prille voorjaar die groene, tere kopjes uit de aarde te zien komen. zelfs op de vensterbank kun je hiervan geniet met de prachtige bloembollen voor in huis. Met de eerste sneeuwklokjes en narcissen komt de lente steeds dichterbij! Is de winter echt voorbij dan ben je gegarandeerd van een schitterende bloempracht met de puur Hollandse, biologische en exotische bloembollenpakketten met lelies, tulpen, ranonkels, dahlia’s, freesia’s en gladiolen de zomerse avonden op.

 
Tulp Dynasty (Biologische Bloembollen in pot)
Scilla Siberica (Biologische Bloembollen in pot)
Tulp Global Desire (Biologische Bloembollen in pot)
Tulp Purple Prince (Biologische Bloembollen in pot)
Hyacint White Pearl (Biologische Bloembollen in pot)
Tulp Prinses Irene (Biologische Bloembollen in pot)
Zaaisetje Munt
Hortensia (Hydrangea) Wit
Hortensia (Hydrangea) Roze
Hortensia (Hydrangea) Blauw
Zomer Mix
Gemengde Zomerbollen
 

0 1 2 3 4 volgende

 
Producten per pagina:
Sortering:

Gemengde Bloembollenpakketten

Kun je niet kiezen uit het grote assortiment bloembollen, stuur iemand (of jezelf) dan een van de rijk gemengde bloembollenpakketten vol tulpenbollen, irisbollen, hyacintenbollen, narcissenbollen, dahlia’s krokusbollen of sneeuwklokjes. Ook de pakketjes met zaaigoed om zelf munt te kweken – heerlijk in gerechten en thee, de assorti zakjes bloemzaad en de mooi verpakte bollen met vaas zijn uitstekend geschikt als geslaagd relatiegeschenk.

Biologische Bloembollenpakketten

Biologische Bloembollen - Vlinders in de tuin

Biologische Bloembollen

De duurzaam biologische bloembollen van BloembollenBezorgen zijn voorzien van een EKO keurmerk. Deze bloembollen worden geteeld volgens EU richtlijnen. Hierbij wordt geen gebruik gemaakt van chemische bestrijdingsmiddelen en kunstmeststoffen, met natuurbehoud als oogmerk. Door het planten van biologische bloembollen help je met de instandhouding en bescherming van de bijen- en vlinderstand in ons land.