Taart & Gebak Bezorgen

Taart en Gebak bezorgen TaartbezorgenCollega’s of werknemers trakteren, een speciale gelegenheid of familie, vrienden of bedrijf feliciteren? Of je nu als particulier of als bedrijf wilt bestellen: stuur 1 of 100 taarten met favoriete foto, eigen logo of tekst met Taartbezorgen. Van een feestelijke slagroomtaart voor een kinderverjaardag tot petit fours en ‘sweet tables’ tijdens evenementen en marsepeinen taarten in de vorm van een bedrijfslogo; alles is mogelijk.

 
Suikervrij Gebak - 5 stuks
Slagroomtaart Vierkant
Feestelijke Slagroomtaart
Appeltaart
Kleine marsepeintaart 'I love you'
Slagroomtaart
Bavarois
Appel kaneeltaart
Appelkruimelvlaai
Kruimelvlaai
Slagroomtaartje met gefeliciteerd
Slagroomtaartje met aanpasbare tekst
 

0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende

 
Producten per pagina:
Sortering:
 

Gebakjes, Vlaaien, Macarones & Petit-Fours

Taartbezorgen biedt een ruim assortiment aan gebak, koekjes en vlaaien. Voor speciale gelegenheden als kinderverjaardagen of feestdagen maken ze rijk gedecoreerde kindertaarten in diverse thema’s. Ook appeltaarten, macarons, chocolade-eitjes, cupcakes, tompoezen en chipolatataarten kunnen desgewenst voorzien worden van een unieke print. Zo is er voor elke gelegenheid het juiste gebak!

Taart voor thuis of op kantoor

TaartenwinkelOok bij Taartenwinkel kun je in een mum van tijd een taart of doos petit-fours bestellen, met of zonder (bedrijfs)logo of foto. Of je er nu eentje of honderden nodig hebt, Taartenwinkel regelt het! Makkelijk bestellen via de website, kaartje toevoegen wanneer het een cadeau is en je taart wordt snel bezorgd in heel Nederland. Ook kunnen er allerlei afbeeldingen op een taart worden geprint. Dus wil je een logo op de taart, een persoonlijke tekst of een foto op de taart? Geen probleem.

Klanten die dit kochten, kochten ook: